Τίμοθι Σαλαμέ και Χιου Γκραντ στο νέο τρέιλερ του «Wonka»

Το δεύτερο τρέιλερ της ταινίας πρίκουελ «Wonka», με πρωταγωνιστή τον Τίμοθι Σαλαμέ, δόθηκε στη δημοσιότητα, με ακόμη περισσότερο Χιου Γκραντ στον ρόλο του αφοσιωμένου Ούμπα Λούμπα.

Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Πολ Κινγκ -σκηνοθέτης του «Paddington»-  σε σενάριο που έγραψε μαζί με τον Αμερικανό κωμικό και συγγραφέα Σάιμον Φάρναμπι.

Η ταινία υπόσχεται μία επική περιπέτεια για το «πώς ο μεγαλύτερος εφευρέτης, μάγος και σοκολατοποιός του κόσμου έγινε ο αγαπημένος Γουίλι Γουόνκα που

γνωρίζουμε σήμερα».

Πρωταγωνιστούν επίσης, οι Ολίβια Κόλμαν, Σάλι Χόκινς, Ματ Λούκας, Ρόουαν ’Ατκινσον.

Ο Κινγκ είχε αποκαλύψει στο περιοδικό Rolling Stone ότι ο Σαλαμέ δεν χρειάστηκε να περάσει από οντισιόν για το ρόλο αφού είδε τις σχολικές του παραστάσεις στο YouTube. «Ήταν μια απευθείας πρόταση επειδή είναι σπουδαίος και ήταν το μόνο άτομο στο μυαλό μου που θα μπορούσε να το κάνει», ενώ όπως είπε, το κοινό θα εντυπωσιαστεί από τις επιδόσεις του νεαρού ηθοποιού στο τραγούδι και στον χορό. 

Ο Γουίλι Γουόνκα έκανε το ντεμπούτο του στο μυθιστόρημα για παιδιά του Ρόαλντ Νταλ «Ο Τσάρλι και το Εργοστάσιο Σοκολάτας» το 1964, που αφηγείται την ιστορία του Τσάρλι Μπάκετ, ενός φτωχού αγοριού που κερδίζει ένα χρυσό εισιτήριο για να επισκεφθεί το διάσημο εργοστάσιο σοκολάτας Wonka.

Το βιβλίο μεταφέρθηκε για πρώτη φορά στο σινεμά το 1971. Τον εκκεντρικό σοκολατοποιό ενσάρκωσε στο κλασικό φιλμ με τίτλο «Ο Γουίλι Γουόνκα και το Εργοστάσιο Σοκολάτας» ο Τζιν Γουάιλντερ σε έναν από τους πιο διάσημους ρόλους της καριέρας του, ενώ τρεις δεκαετίες μετά, ακολούθησε μία δεύτερη ταινία, «Ο Τσάρλι και το Εργοστάσιο Σοκολάτας» (2005) σε σκηνοθεσία Τιμ Μπάρτον, με πρωταγωνιστή τον Τζόνι Ντεπ.

Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες στις 15 Δεκεμβρίου.

Με πληροφορίες από People 

Related...Νέες ταινίες: «Περασμένες Ζωές» για τις χαμένες αγάπες, «Ξερά Χόρτα», «Ο Εξορκιστής: Πιστός»Cinema made in Italy: 10 νέες ιταλικές ταινίες και «Μπελίσιμα» του Βισκόντι με Άννα ΜανιάνιΗ Αντζελίνα Τζολί ενσαρκώνει την Μαρία Κάλλας: Πρώτες εικόνες από την ταινία «Maria»
Keywords
Τυχαία Θέματα
Τίμοθι Σαλαμέ, Χιου Γκραντ, Wonka,timothi salame, chiou gkrant, Wonka