Τι συμβαίνει στη Σέλμα Μπλερ;

Η 43χρονη ηθοποιός Selma Blair, γνωστή από τη συμμετοχή της στο «American Crime Story», ταξίδευε μαζί με τον τετράχρονο γιο της σε μια πτήση της Delta Airlines.

Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι η 43χρονη ηθοποιός έπαιρνε χάπια και ταυτόχρονα κατανάλωσε αλκοόλ κατά τη διάρκεια της πτήσης. Σύμφωνα με τις αεροσυνοδούς και τους πιλότους, η ηθοποιός άρχισε να φωνάζει και να λέει πως «με χτυπάει και με μου καίει τα όργανα.Δεν
μου επιτρέπει να φάω ή να πιω. Με χτυπάει σκέφτεται να με σκοτώσει», αναφέρει δημοσίευμα του abc2news.

Ο πιλότος όταν προσγειώθηκαν στο στο αεροδρόμιο του Λος Άντζελες ειδοποίησε τις αρχές και ένα ασθενοφόρο περίμενε για να την μεταφέρει στο κοντινότερο νοσοκομείο.

Selma Blair seemed 'happy and healthy' just before shocking airplane outburst https://t.co/p408n7UnvI pic.twitter.com/XqstMsFBtn

People Magazine (@people) June 21, 2016

We're leaving on a jet plane. Dad is already asleep. Not for long. Bwahahahha . #fathersdayweekend

A photo posted by Selma Blair (@therealselmablair) on Jun 16, 2016 at 1:46pm PDT



Σύμφωνα με όσα γράφει στο λογαριασμό της στο Instagram η ηθοποιός επέστεφε μαζί με τον γιο της από το Κανκούν όπου είχαν πάει για να επισκεφθεί ο μικρός τον πατέρα του, Jason Bleick για την «Ημέρα του Πατέρα».

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Αναζητήσεις
selba ηθοποιος
Τυχαία Θέματα