Θρίλερ στον αέρα για επιβάτες της AirAsia. «Βουτιά» 20.000 ποδιών έσπειρε τον πανικό

Στιγμές έντασης και τρόμου έζησαν στον αέρα οι επιβάτες της πτήσης της AirAsia που απογειώθηκε από το Περθ της Αυστραλίας με προορισμό το Μπαλί.

Νομίζαμε ότι θα πεθάνουμε, είπαν έντρομοι οι 145 επιβάτες, όταν το αεροσκάφος στο οποίο επέβαιναν έκανε βουτιά 20.000 ποδών, η πίεση στην καμπίνα έπεσε και οι μάσκες οξυγόνου βγήκαν.

Οι επιβάτες κλήθηκαν να παραμείνουν στις θέσεις τους ενώ ένα χάος εκτυλισσόταν μέσα στο αεροπλάνο και όλοι πίστεψαν πως αυτή ήταν η τελευταία πτήση της ζωής τους. Πολλοί ήταν αυτοί που έστειλαν στους οικείους τους μηνύματα αποχαιρετισμού
αλλά αποχαιρετίστηκαν και μεταξύ τους. «Λέγαμε αντίο μεταξύ μας. ήταν πολύ ανησυχητικό» ομολογεί επιβάτης.

A Bali-bound flight has been forced back to Perth after losing cabin pressure. pic.twitter.com/E6ENGBr1og

— 7 News Perth (@7NewsPerth) October 15, 2017

Τελικά το αεροσκάφος επέστρεψε στο Περθ και οι επιβάτες προωθήθηκαν στον προορισμό τους με άλλη πτήση αν και πολλοί ήταν αυτοί που δεν ήθελαν να ξαναμπούν σε αεροπλάνο.

Η εταιρεία σε ανακοίνωσή της έκανε λόγο για «τεχνικό θέμα» που υποχρέωσε τους πιλότους να επιστρέψουν στην Αυστραλία και ζήτησε συγγνώμη από τους επιβάτες για την ταλαιπωρία χωρίς να δίνει περισσότερες λεπτομέρειες για τη φύση του προβλήματος που παρουσιάστηκε.

Μόλις τον περασμένο Ιούνιο παρουσιάστηκε ξανά πρόβλημα σε πτήση της AirAsia που έκανε το ίδιο δρομολόγιο με το αεροσκάφος, όπως έλεγαν τότε αυτόπτες μάρτυρες, να τραντάζεται σαν «πλυντήριο ρούχων».

ΠΗΓΗ: Τelegraph
Keywords
Τυχαία Θέματα