Θεσσαλονίκη: Φαρμακοποιοί καινοτομούν &φτιάχνουν κορυφαία φυσικά προϊόντα σε ένα από τα πιο σύγχρονα εργαστήρια της Ευρώπης

.

Είναι πραγματικά αισιόδοξο όταν συναντάμε ελληνικές πρωτοβουλίες ανθρώπων που αναζητούν συνεχώς την εξέλιξη και εργάζονται σκληρά, ώστε να δημιουργήσουν κάτι καινοτόμο. Ανθρώπων που δε μένουν στα λόγια, αλλά προχωρούν σε πράξεις. Ανθρώπων που με την αφοσίωσή τους στην επιστήμη και τη διαρκή έρευνα έχουν καταφέρει να ξεπεράσουν τα συμβατικά όρια, φέρνοντας στο φως επαναστατικές ιδέες και λύσεις, με τις οποίες έχουν ξεχωρίσει σε παγκόσμιο επίπεδο. 

Μια τέτοια πρωτοβουλία είναι το πρότυπο εργαστήριο του Physis Laboratoryστη Θεσσαλονίκη.

Πρόκειται για ένα από τα πιο σύγχρονα και υψηλών προδιαγραφών φαρμακευτικά εργαστήρια στην Ευρώπη, το οποίο “γεννήθηκε” με όραμα να δώσει λύσεις που θα συμβάλλουν στη δημιουργία μιας πιο υγιούς, παραγωγικής και ευτυχισμένης κοινωνίας. Στο εργαστήριο τουPhysis Laboratory αναπτύχθηκαν οι φόρμουλες για πολλά προϊόντα, από premium φυσικά καλλυντικά, προϊόντα περιποίησης για το πρόσωπο, το σώμα και τα μαλλιά, φυτικά και αιθέρια έλαια, κηραλοιφές, συμπληρώματα διατροφής, μέχρι πρωτεΐνες, όλα στην πιο pure και clean εκδοχή τους, καθώς και παρασκευάζονται εξατομικευμένα σκευάσματα για ασθενείς με συνταγή γιατρού.

.

Όλα τα προϊόντα του Physis Laboratory μπορείς να τα βρεις εδώ

Τι συμβαίνει μέσα στην εταιρεία Physis Laboratory; - Η ιστορία, το εργαστήριο & οι άνθρωποι

Η ομάδα του Physis Laboratory για να επιτύχει την υψηλή ποιότητα, επιλέγει με μεγάλη προσοχή για κάθε προϊόν τα πλέον ευεργετικά και δραστικά φυσικά συστατικά από την πλούσια ελληνική γη, καθώς και πιστοποιημένες βιολογικές πρώτες ύλες. Εξασφαλίζουν ότι η παραγωγή τους πραγματοποιείται χωρίς τη χρήση συντηρητικών, γλουτένης, χημικών προσθετικών, τεχνητών χρωστικών, αρωμάτων, γενετικά τροποποιημένων οργανισμών (GMOs) ή ορυκτελαίων. 

Πίσω από το Physis Laboratory κρύβεται μία ομάδα από καταρτισμένους Έλληνες φαρμακοποιούς, οι οποίοι εκπαιδεύονται συνεχώς και παρακολουθούν τις νεότερες επιστημονικές εξελίξεις, ώστε να δημιουργούν προϊόντα με τις πιο προηγμένες τεχνικές. Πριν φτάσει ένα από τα προϊόντα τους στα ράφια των συνεργαζόμενων καταστημάτων ή στο eshop τους, κάνουν διεξοδική επιστημονική έρευνα, ακόμα και αν τους πάρει χρόνια μέχρι να καταλήξουν. Δεν προσφέρουν τίποτα που δεν έχει απόλυτα ερευνηθεί, ελέγχει και βεβαιωθεί ότι η ποιότητά του είναι πραγματικά άριστη.

.

Πριν να βγει ένα προϊόν στην αγορά, κάνουν μεγάλη επιστημονική έρευνα, ώστε να είναι απόλυτα αποτελεσματικό και ποιοτικό. Βρες όλα τα προϊόντα τους εδώ

Η ιστορία τουPhysis Laboratoryξεκίνησε από παλιά στη Θεσσαλονίκη, όταν η οικογένεια Νικολαΐδη άνοιξε το πρώτο φαρμακείο της στη δεκαετία του 1950. Ιδρύθηκε από τον φαρμακοποιό Σπύρο Νικολαΐδη και διαδοχικά, πέρασε στα χέρια του γιου και τελικά στον εγγονό του. Πιστεύοντας ότι ένα φαρμακείο ξεπερνά την απλή πώληση φαρμακευτικών προϊόντων και μπορεί να αποτελέσει καταλύτη για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής, ο εγγονός Σπύρος Νικολαΐδης, σε συνεργασία με την Όλγα Ακριβού, μια ένθερμη υποστηρίκτρια των θεραπευτικών βοτάνων και των φυσικών θεραπειών, δημιούργησε το Physis Laboratory. Μαζί, επικεντρώθηκαν στην ανάπτυξη προϊόντων που αντανακλούν την αρχή της βελτίωσης της υγείας και της ευεξίας μέσω της φύσης.

.

Ο Σπύρος και η Όλγα, οι δύο δημιουργοί του Physis Laboratory, κρατώντας τα δύο best-seller προϊόντα τους, τις οργανικές πρωτεΐνες AMINO ANIMO

Το εργαστήριό τους καταγράφει την αιχμή της τεχνολογίας στον φαρμακευτικό τομέα, διαθέτοντας πρωτοποριακές υποδομές που εξασφαλίζουν την υψηλότερη δυνατή προστασία από μολύνσεις και μικροβιακά φορτία, κάτι που εγγυάται την απόλυτη ασφάλεια των προϊόντων τους. Εξοπλισμένο με τρεις ευρύχωρες εγκαταστάσεις - ένα γαληνικό εργαστήριο, ένα ομοιοπαθητικό και μια πρότυπη μονάδα αποθήκευσης πρώτων υλών - όλες με αυστηρά ελεγχόμενες περιβαλλοντικές συνθήκες, το εργαστήριο αντικατοπτρίζει την επιτομή της καινοτομίας και της τεχνολογικής προηγμένης σκέψης.

Τι θα βρούμε στο Physis Laboratory;

Κάτω από τη σκεπή του Physis Laboratory βρίσκονται τρία brand: το ομώνυμο Physis Laboratory, οι βιολογικές πρωτεΐνες AMINO ANIMO, που έχουν σημειώσει τεράστια επιτυχία σε Ελλάδα κι εξωτερικό, και η premium καλλυντική σειρά La Coquille de la Vie.

1/ Τα ομώνυμα προϊόντα του Physis Laboratory: τα must-have του καθημερινού μας νεσεσέρ
Με την επωνυμία του Physis Laboratory θα βρούμε διάφορα φυσικά καλλυντικά, για την περιποίηση του προσώπου, του σώματος, των χεριών και των μαλλιών, όπως ενυδατικές κρέμες, αντιγηραντικές κρέμες, συμπληρώματα διατροφής, καθώς και αιθέρια και φυτικά έλαια που είναι ιδανικά για διάφορα θέματα υγείας, όπως το άγχος, οι μυικοί πόνοι, οι δερματικές παθήσεις, τα αναπνευστικά και γαστρεντερικά προβλήματα και τα κρυολογήματα.

Από αυτά ξεχωρίσαμε το συμπλήρωμα διατροφής Stay Positive, που είναι πλούσιο σε βιταμίνες, ginkgo biloba και εκχύλισμα βιθάνιας. Αυτό το προηγμένο συμπλήρωμα σχεδιάστηκε για να υποστηρίξει την ομαλή ψυχική λειτουργία, την ενίσχυση της γνωστικής διαδικασίας, τη βελτίωση της λειτουργίας της μνήμης και την προαγωγή της συνολικής σωματικής και πνευματικής ευεξίας. Επιπλέον, αποτελεί έναν αξιόπιστο σύμμαχο για την αντιμετώπιση του άγχους και τη βελτίωση της ποιότητας του ύπνου, προσφέροντας μια ολοκληρωμένη λύση για την ενίσχυση της διανοητικής και σωματικής ευεξίας.

.

Βρες τα συμπληρώματα εδώ

Ένα άλλο προϊόν που έχουμε ξεχωρίσει είναι η κρέμα χεριών με τσάι του βουνού, έλαιο καλέντουλας και εκχύλισμα χαμομηλιού. Μυρίζει υπέροχα, θρέφει και περιποιείται τα χέρια και τα νύχια, χαρίζοντας λάμψη και ζωντάνια, ενώ παράλληλα καταπολεμά την φυσική γήρανση και αντιμετωπίζει τους ερεθισμούς.

.

Βρες την εδώ

2/ AMINO ANIMO: οι ελληνικές βραβευμένες οργανικές πρωτεΐνες

Οι πρωτεΐνες AMINO ANIMO είναι μια σειρά αγνών οργανικών πρωτεϊνών από φυτικούς σπόρους και καρπούς, όπως αμύγδαλα, αρακάς, ηλιόσπορος, κολοκυθόσπορος, ρύζι και φάβα. Όλα προέρχονται από προσεκτικά επιλεγμένες βιολογικές καλλιέργειες και είναι πραγματικά ό,τι καλύτερο για να έχουμε ενέργεια όλη την ημέρα μας. 

Η εταιρεία Physis Laboratory με τη σειρά πρωτεϊνώνAMINO ANIMO ανήκει στο μόλις 1% των εταιρειών συμπληρωμάτων διατροφής στην Ευρώπη που φέρουν και τις 3 επίσημες, παγκόσμιες πιστοποιήσεις (vegan, gluten-free, bio). Οι πρωτεΐνες ΑΜΙΝΟ ΑΝΙΜΟ επίσης, αποτελούν το μοναδικό επισήμως πιστοποιημένο gluten-free brand πρωτεΐνης στην Ελλάδα, ενώ έχουν πιστοποιηθεί και ως cruelty-free από την PETA.

Υπάρχουν πρωτεΐνες τόσο με ουδέτερη γεύση για να μπορούμε να τις προσθέτουμε και σε συνταγές, πέρα από ροφήματα, όσο και με φυσικές γεύσεις κακάο και βανίλια. Ανάμεσα στα προϊόντα τους είναι η πρωτεΐνη Power Mix Cocoa, η οποία μάλιστα έχει βραβευτεί με χρυσό στα Vegan Awards, από διατροφολόγους και experts σε τομείς υγείας και vegan διατροφής, ως η κορυφαία πρωτεΐνη του 2020! 

.

Βρες όλες τις πρωτεΐνες AMINO ANIMO εδώ

3/  La Coquille de la Vie: μια premium σειρά περιποίησης που είναι “υπερτροφή” για την επιδερμίδα

Στα γαλλικάLa Coquille de la Vieσημαίνει “Το κοχύλι της ζωής”. Η ομάδα του Physis Laboratory ήθελε να αναπτύξει μια premium σειρά φυσικών καλλυντικών, τα οποία να χαρίζουν μια πιο νεανική, σφριγηλή και λαμπερή επιδερμίδα, χρησιμοποιώντας καινοτόμες αντιγηραντικές συνθέσεις από έκκριμα σαλιγκαριού για ελαστικότητα, βλαστοκύτταρα κριτάμου για βαθιά ενυδάτωση και πεπτίδια για εμφανή μείωση των ρυτίδων και των λεπτών γραμμών. Και πραγματικά δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από τα κορεάτικα προϊόντα που έχουν κατακλύσει τον κόσμο της ομορφιάς. 

Παρόλο που όλα τα προϊόντα της σειράς είναι ένα και ένα, ξεχωρίσαμε το “θαυματουργό”serum, μια κορυφαία φόρμουλα που συνδυάζει τη δύναμη του εκκρίματος σαλιγκαριού με τα επαναστατικά βλαστοκύτταρα κρίταμου. Αυτό το προηγμένο serum προσφέρει μια πρωτοποριακή φροντίδα, καθώς εισχωρεί βαθιά στις στοιβάδες της επιδερμίδας, τρέφοντάς την εντατικά χωρίς να φράσσει τους πόρους. Η σύνθεσή του εγγυάται βαθιά ενυδάτωση και δραστική αντιγηραντική δράση, συσφίγγοντας την επιδερμίδα και χαρίζοντας ένα ορατά νεανικότερο, λαμπερό αποτέλεσμα από τις πρώτες κιόλας εφαρμογές.

.

Βρες το εδώ

Εξαιρετική είναι και η απολεπιστική μπάρα σαπουνιού με παπαρουνόσπορο. Αυτή η φυσική μπάρα σαπουνιού της σειράς La Coquille de la Vie προσφέρει μια μοναδική φροντίδα για την επιδερμίδα, συνδυάζοντας τις εξαιρετικές ιδιότητες του εκκρίματος σαλιγκαριού με φυσικά ενυδατικά συστατικά, όπως το ελαιόλαδο. Εμπλουτισμένη με αιθέρια έλαια από άγρια λεβάντα και δενδρολίβανο, καθώς και τον παπαρουνόσπορο πετυχαίνει τέλεια απολέπιση. Ο πλούσιος συνδυασμός συστατικών καθαρίζει βαθιά, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει αντιφλεγμονώδη και ηρεμιστικά οφέλη, καθιστώντας την μπάρα σαπουνιού ιδανική για χρήση τόσο στο σώμα όσο και στο πρόσωπο. Η μοναδική αυτή σύνθεση ενισχύει την ελαστικότητα της επιδερμίδας, βοηθά στη βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος και προσφέρει εντυπωσιακά αποτελέσματα στην αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας, χωρίς να προκαλεί ερεθισμούς.

.

Βρες το εδώ

Εξατομικευμένη θεραπεία με την υπογραφή του Physis Laboratory 

Κάτι ακόμα που κάνει το εργαστήριο τουPhysis Laboratoryνα έχει μια θέση ανάμεσα στους πρωτοπόρους στον τομέα της φαρμακευτικής καινοτομίας, είναι ότι αναλαμβάνει να φέρει εις πέρας εξατομικευμένες φαρμακευτικές αγωγές που έχουν δοθεί από γιατρούς σε ανθρώπους με βάση τις συγκεκριμένες ανάγκες τους, όπως ανθρώπους με συγκεκριμένο γονιδίωμα που “αποδυναμώνει” συγκεκριμένες δραστικές ουσίες, ανθρώπους με μικρότερο ή μεγαλύτερο βάρος, ανθρώπους με θέματα κατάποσης, αλλεργίες και πάσχοντες από χρόνιες ασθένειες. Ουσιαστικά, η επιστημονική ομάδα του εργαστηρίου Physis Laboratoryλαμβάνει την ιατρική συνταγή και την εκτελεί στους σύγχρονα εξοπλισμένους χώρους του, χρησιμοποιώντας πρώτες ύλες άριστης ποιότητας και τηρώντας αυστηρές προδιαγραφές, ώστε κάθε ασθενής να μπορεί να έχει ακριβώς τη φαρμακευτική θεραπεία που χρειάζεται.

Όλα τα προϊόντα του Physis Laboratory θα τα βρεις εδώ

Keywords
θεσσαλονικη, φαρμακοποιοι, φυσικα, βρες το, φως, εταιρεία, eshop, βρες, φαρμακεια, γιου, ελλαδα, λύση, ρυζι, vegan, bio, peta, power, experts, δραση, συγκεκριμένο, τελη κυκλοφοριας, αποτελεσματα δημοτικων εκλογων 2010, εκλογες 2010 αποτελεσματα , Καλή Χρονιά, τελη κυκλοφοριας 2014, τελη κυκλοφοριας 2015, τελη κυκλοφοριας 2016, αποτελεσματα, αιχμη, αρακας, βλαστοκυτταρα, ιατρικη, νυχια, φαβα, φυσικη, φως, eshop, αγορα, αγχος, αιθερια ελαια, ελαιολαδο, αλλεργιες, αμυγδαλα, ασθενειες, αφοσίωση, βανιλια, βιταμινες, βρες, γευση, γιου, δενδρολιβανο, δυναμη, δοθει, δωσει, εκχυλισμα, ενα και ενα, ενεργεια, εξελιξη, επιτυχια, ερευνα, εταιρεία, ευρωπη, εφαρμογες, ζωης, ιδεες, ηρεμιστικα, κακαο, λαμψη, λεβαντα, λειτουργια, λύση, λογια, μαλλια, μειωση, μπορεις, ομαδα, οικογενεια, ολγα, ομωνυμα, ορια, οραμα, ουσιαστικα, ουσιες, ποιοτητα, υπογραφη, προβληματα, ραφια, ροφηματα, συγκεκριμένο, σειρα, συμπληρωματα, συνταγη, σωμα, συμπληρωματα διατροφης, τσαι, τρια, υψηλη, φαρμακειο, φορμουλα, ανηκει, ασφαλεια, free, experts, γευσεις, γηρανση, peta, power, πωληση, σπυρος, θεματα, υγειας, vegan, χερια
Τυχαία Θέματα
Θεσσαλονίκη, Φαρμακοποιοί, Ευρώπης,thessaloniki, farmakopoioi, evropis