Θέλει να στείλει τις στάχτες της μητέρας του στο φεγγάρι για να την νιώθει κοντά του

Σε μία άκρως συγκινητική κίνηση προχώρησε ένας 230χρονος βρετανός στρατιώτης. Μία κίνηση που αποδεικνύει για ακόμη μια φορά τη μεγάλη αγάπη και το δέσιμο που υπάρχει με τη μητέρα.

Όπως μεταδίδει η βρετανική Mirror, o 30χρονος Στίβεν Τζενκς αποφάσισε να σκορπίσει τις στάχτες της πολυαγαπημένης του μητέρας στο διάστημα.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο Στίβεν θα είναι το πρώτο πρόσωπο που θα χρησιμοποιήσει μία νεοσύστατη υπηρεσία στο Σαν Φρανσίσκο, την οποία προσφέρει μια εταιρία. Ειδικότερα, η εταιρία θα στείλει ένα δείγμα από
τις στάχτες της θανούσης στο διάστημα. Αυτή, είτε θα κατατεθεί πάνω στην επιφάνεια της σελήνης είτε θα επιστρέψει πίσω στη Γη σαν ένα αστέρι που πέφτει.

«Το κάνω αυτό για την οικογένεια μου. Με αυτό τον τρόπο θα μπορούμε να κοιτάμε το φεγγάρι και να ξέρουμε ότι η μητέρα μου είναι εκεί», ανέφερε ο ίδιος.

«Είναι το ίδιο σαν να θάβεται σε νεκροταφείο. Με τη μόνη διαφορά ότι αντί να πάμε σε μια τοποθεσία, αυτό που θα πρέπει να κάνουμε είναι να κοιτάμε το φεγγάρι», τόνισε ο ίδιος.

Ο 30χρονος στρατιώτης δείχνει να έχει ένα ιδιαίτερο δέσιμο με το φεγγάρι από τότε που ήταν στρατιώτης στο Ιράκ. Όταν έπαιρνε γράμματα από τη μητέρα του, αυτή του έγραφε:

«Δεν έχει σημασία πόσο μόνος νιώθεις και πόσο μακριά είσαι. Να κοιτάς πάντα το φεγγάρι και να ξέρεις ότι είμαι μαζί σου».

Αν και ο Στίβεν είναι ο πρώτος άνθρωπος που θα χρησιμοποιήσει την συγκεκριμένη υπηρεσία, ωστόσο δεν πιστεύει ότι θα είναι και ο τελευταίος.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα το κόστος για την συγκεκριμένη υπηρεσία αγγίζει τα 9.950 δολάρια. Πρόκειται βέβαια για μια ειδική τιμή για τους πρώτους 50 συμμετέχοντες, καθώς στη συνέχεια το κόστος θα αγγίξει τα 11.950 δολάρια.

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα