Θέατρο σκιών και... γιόγκα στη Βουλή: Άδωνις κατά Λαφαζάνη και Μακρή

Τσακωμοί για ακόμη μια φορά στην Βουλή και συγκεκριμένα στην επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας. Πρωταγωνιστής ο Άδωνις Γεωργιάδης που ενεπλάκη σε δύο επεισόδια. Ένα με τον Παναγιώτη Λαφαζάνη και ένα με την Ραχήλ Μακρή.

Η ένταση στο πρώτο επεισόδιο ξεκίνησε όταν ο βουλευτής της ΝΔ
απευθυνόμενος στον υπουργό Παραγωγικής Ανασυγκρότησης είπε: «Ξέρω γιατί είστε εκνευρισμένος. Είστε εκνευρισμένος γιατί το πρωί είπατε ότι θα ψηφίζατε την πρόταση της ελληνικής κυβέρνησης η οποία περιλαμβάνει την πώληση του ΟΛΠ. Εσείς πριν από μια εβδομάδα λέγατε στο Κερατσίνι ότι ο ΟΛΠ δεν πωλείται. Αυτά είναι καραγκιοζιλίκια».

«Εσείς είστε καραγκιόζης» του απάντησε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης.

Και ο Γεωργιάδης συνέχισε: «Εγώ δεν είπα ότι είστε καραγκιόζης μίλησα για καραγκιοζιλίκια».

Για να πάρει νέα απάντηση από τον Λαφαζάνης: «Τα καραγκιοζιλίκια αλλού. Καραγκιόζης είσαι εσύ»

Και συνεχίζει ο Γεωργιάδης: «Και τον ΟΛΠ θα δώσετε και από κάτω θα έχει την υπογραφή Παναγιώτης Λαφαζάνης. Αυτά για να γνωριζόμαστε σιγά-σιγά. Χαίρομαι που είστε υπέρ των ιδιωτικοποιήσεων. Χαίρομαι που έρχεστε στις θέσεις μας.

Μετά πήρε τον λόγο η Ζωή Κωνσταντοπούλου για να επαναφέρει τον Άδωνι Γεωργιάδη στην τάξη. Όμως ο Άδωνις Γεωργιάδης της απάντησε: «Να μην με διακόπτετε… τι είστε; Τύραννος;». Για να πάρει την απάντηση της Ζωής Κωνσταντοπούλου: «Να σταματήσετε γιατί εκτός από τον καραγκιόζη υπάρχει και ο Χατζηαβάτης».

Μακρή: Να πας να κάνεις γιόγκα με τη σύζυγό σου

Σκηνές... απείρου κάλους εκτυλίχθηκαν και με την Ραχήλ Μακρή του ΣΥΡΙΖΑ. Η Ραχηλ Μακρή ζήτησε εξηγήσεις για τη σειρά των ομιλητών από τον προεδρεύοντα της Επιτροπής και τότε παρενέβη ο Άδωνις Γεωργιάδης λέγοντας: «Πρόεδρε, να της το εξηγήσετε στα γιαπωνέζικα!», με την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να του απαντά: «Εσύ να πας να κάνεις γιόγκα».

«Είναι απόφαση της προέδρου της Βουλής Ζωής Κωνσταντοπούλου και υπό την έννοια αυτή μπορεί να συναινέσει», είπε ο Γεωργιάδης, με την Ραχήλ Μακρή να του ξαναλέει: «Να πας να κάνεις γιόγκα με την σύζυγό σου!»

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα