Θα είναι αυτός ο τραγουδιστής ο νέος χαρακτήρας του Game of Thrones (που όλοι περιμένουμε);

Μπορεί η έβδομη σεζόν του Game of Thrones να αργεί πολύ ακόμα και όλοι να κρατάνε (όπως πάντα) επτασφράγιστο μυστικό τι και ποιον πρόκειται να δούμε στο νέο κύκλο, αλλά οι φανατικοί θαυμαστές της σειράς ίσως ανακάλυψαν την παρουσία ενός πολύ σημαντικού χαρακτήρα!

Haven't taken a selfie of the long ass blonde locks in a while //

A photo posted by Treehouse (@devinoliveriss)

on Aug 30, 2016 at 11:42pm PDT



Ο Devin Oliver είναι ο τραγουδιστής του αμερικανικού συγκροτήματος «I See Stars». Είναι ξανθός με μακριά μαλλιά. Σας θυμίζει, μήπως, κάτι;

via GIPHY



Πριν από μερικές μέρες ο Oliver, πόσταρε αυτή τη φωτογραφία στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram, γράφοντας: «Είναι πιθανό ή και όχι να εμφανιστώ στην έβδομη σεζόν του Game of Thrones».

I may or may not have made an appearance in Game Of Thrones season 7 @leaborama

A photo posted by Treehouse (@devinoliveriss) on Sep 23, 2016 at 8:47am PDT



Δεν άργησαν οι φανατικοί θαυμαστές της σειράς να το πάρουν μυρωδιά και να αρχίσουν να αναρωτιούνται αν ο Oliver θα παίξει στην σειρά και, μάλιστα, τον σημαντικό ρόλο του Rhaegar Targaryen, του μεγάλου αδερφού της Daenerys και πατέρα του Jon Snow.

Βέβαια, ο Oliver δεν είναι ηθοποιός αλλά τραγουδιστής, αλλά όπως ανέφεραν και πολλοί στο Reddit, στα βιβλία αναφέρεται ότι του Rhaegar του αρέσει πολύ να τραγουδά. Τυχαίο;

via GIPHY


-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα