Τέλος στον μισογύνη James Bond: 13 ηθοποιοί που θα ήταν ιδανικές για τον ρόλο του 007

Ποιος είναι ένας πιθανός τρόπος να μετριαστεί η μισογυνιστική συμπεριφορά του Τζέιμς Μποντ; Να γίνει ο ίδιος ο Μποντ γυναίκα.

Καθώς ο Ντάνιελ Γκρεγκ υποδύεται τον πράκτορα για τελευταία φορά στο «Spectre», γίνεται συζήτηση για το ποιος θα γίνει ο νέος Τζέιμς Μποντ. Πολλοί συμφωνούν ότι ένας μαύρος ηθοποιός θα μπορούσε να αναλάβει τον ρόλο, ενώ άλλοι αναρωτιούνται εάν μελλοντικά κάποιος ομοφυλόφιλος θα μπορούσε να γίνει ο 007. Αυτή την εβδομάδα, ο Γκρεγκ είπε ότι θα μπορούσε «σαφέσταστα» να υπάρξει ένας θηλυκός Τζέιμς Μποντ.

Το να επιλέγονται γυναίκες για ρόλους
που έχουν αρχικά γραφτεί για άνδρες ή έχουν υποδυθεί από άνδρες σε προηγούμενες ταινίες, δεν είναι κάτι που δεν έχει ξαναγίνει. Η Τζούντι Ντεντς άλλωστε, υποδύεται την Μ, την Διευθύντρια της Μυστικής Υπηρεσίας Πληροφοριών, έναν ρόλο που είχε αρχικά γραφτεί για άνδρα.

Ο ίδιος ο Γκρεγκ έχει αποκαλέσει τον Μποντ «μισογύνη», επομένως ίσως ήρθε η ώρα να υπάρξει μια φεμινιστική προσέγγιση του πράκτορα. Επειδή... και γιατί όχι;

Ιδού 13 υπέροχες και δυναμικές ηθοποιοί που θα μπορούσαν να υποδυθούν ιδανικά τον James Bond:

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα