Ταξιδιωτική οδηγία από το Στέιτ Ντιπάρτμεντ στους Αμερικανούς που ταξιδεύουν στην Ευρώπη

Ταξιδιωτική οδηγία προς τους Αμερικανούς που ταξιδεύουν στην Ευρώπη εξέδωσε το Στέιτ Ντιπάρτμεντ, στον απόηχο των επιθέσεων που συγκλόνισαν τις Βρυξέλλες.

Όπως αναφέρεται, τρομοκρατικές οργανώσεις συνεχίζουν να έχουν σχέδια επιθέσεων για το προσεχές διάστημα, με στόχο αθλητικά γεγονότα, τουριστικούς χώρους, εστιατόρια και μέσα μεταφοράς.


«Οι Αμερικανοί πολίτες θα έπρεπε να είναι σε επαγρύπνηση όταν βρίσκονται σε δημόσιους χώρους, ή όταν χρησιμοποιούν μέσα μαζικής μεταφοράς. Να προσέχετε το περιβάλλον σας και να αποφεύγετε τα συνωστισμένα μέρη. Να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τη διάρκεια θρησκευτικών διακοπών και σε μεγάλα φεστιβάλ ή γεγονότα».

Ακόμη, οι Αμερικανοί πολίτες συμβουλεύονται να ακολουθούν τις οδηγίες των τοπικών αρχών, να παρακολουθούν τα ΜΜΕ για πληροφορίες, να είναι έτοιμοι για επιπλέον ελέγχους και απρόσμενα προβλήματα, να παραμένουν σε επαφή με τα μέλη της οικογενείας τους και να καταγράφονται στο STEP (Smart Traveler Enrollment Program).

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα