Τα πρώτα 48ωρα «λουκέτα» για φοροδιαφυγή

Σε εφαρμογή έχει τεθεί το νομοθετικό πλαίσιο το οποίο προβλέπει το κλείσιμο επιχειρήσεων για 48 ώρες σε περίπτωση που διαπιστωθεί ότι δεν έχουν κόψει αποδείξεις. Ειδικότερα, στην Αθήνα και συγκεκριμένα στα Άνω Πατήσια και στην επιχειρήση Cava Panas. Το News247.gr ήταν στο σημείο και αναφέρει στο ρεπορτάζ του ότι το κατάστημα δεν είχε κόψει συνολικά 15 αποδείξεις.


Όπως προβλέπεται στην απόφαση στην επιβολή λουκέτων για 48 ώρες θα προχωρούν οι ελεγκτές στην περίπτωση που διαπιστώνεται ότι δεν έχουν εκδοθεί περισσότερες από 10 αποδείξεις ή η αξία τους υπερβαίνει τα 500 ευρώ.

Λούκετο έχει μπει και σε ταβέρνα στη Θεσσαλονίκη, σε ταβέρνα στον Πειραιά ενώ χθες, Παρασκευή, στη Ρόδο υπάλληλοι νυχτερινού κέντρου διασκέδασης παρεμπόδισαν τον φορολογικό έλεγχο και απείλησαν το κλιμάκιο των ελεγκτών της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων (ΓΓΔΕ).

Πηγή: News247.gr

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα