Τα μπούνγκα- μπούνγκα «καίνε» τον Μπερλουσκόνι: Πρώην μοντέλο λέει ότι τον είδε να κάνει σεξ με την ανήλικη Ρούμπι

Ο έκλυτος βίος του Ιταλού πρώην πρωθυπουργού, Σίλβιο Μπερλουσκόνι, τον έχει κάνει γνωστό σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης- με δυσμενείς για τον ίδιο επιπτώσεις, μεταξύ των οποίων και η πρόσφατη ομολογία- βόμβα της Μέρισθελ Πολάνκο, πρώην μοντέλου, η οποία ομολόγησε στη Daily Mail ότι είπε ψέματα στη δίκη του «καβαλιέρε».

MARYSTELL POLANCO CONFESSA AL ‘’DAILY MAIL’’ DI AVER VISTO BERLUSCONI FARE SESSO CON RUBY http://t.co/G72MWLyIK0 pic.twitter.com/DRnb4WOZji

— Dagospia (@_DAGOSPIA_) March 20, 2015

Ειδικότερα, η Πολάνκο, η οποία ήταν ένα από τα κορίτσια των «μπούνγκα μπούνγκα πάρτι» του πρώην πρωθυπουργού, ισχυρίζεται ότι είδε τον Μπερλουσκόνι να κάνει σεξ με την τότε ανήλικη ιερόδουλη Ρούμπι δύο φορές.

#Polanco al Daily Mail “#Berlusconi fece sesso con #Ruby quando era minorenne”
http://t.co/IpV15MbQkr pic.twitter.com/cuA3MK7EyM

— Il Fatto Quotidiano (@fattoquotidiano) March 20, 2015

Στις ομολογίες της που προκαλούν πονοκεφάλους στον «καβαλιέρε» (ο οποίος είχε αθωωθεί για τη συγκεκριμένη κατηγορία, αλλά συνεχίζει να αντιμετωπίσει κατηγορίες για διαφθορά) περιλαμβάνεται ο ισχυρισμός ότι η Μπερλουσκόνι καυχιόταν ότι είναι «ο Σατανάς» και ότι οι καλεσμένοι έτρωγαν πριν τα πάρτι τους, επειδή το φαγητό εκεί ήταν άθλιο. Επίσης, ανέφερε ότι ο Μπερλουσκόνι έβαζε τις κοπέλες να κάνουν στριπτίζ μέχρι τα ξημερώματα, και μετά επέλεγε με ποιες θα κοιμηθεί, στέλνοντας τους άνδρες καλεσμένους στο σπίτι τους, εκτός από κάποιους εκλεκτούς VIP.

‘’Basta scorgere altre interviste rilasciate dalla Signora Polanco…Ci riserviamo, pertanto… http://t.co/X8ZYDPXkiG pic.twitter.com/zyJTXgvw7b

— Dagospia (@_DAGOSPIA_) March 20, 2015

Η Πολάνκο είπε ότι είδε τον Μπερλουσκόνι να κάνει σεξ με τη Ρούμπι όταν ήταν 17 ετών δύο φορές, κάτι που είχε αρνηθεί ενώπιον του δικαστηρίου το 2012. Τότε είχε απλά πει ότι είχε συναντήσει δύο φορές τη Ρούμπι, στο σπίτι του Μπερλουσκόνι και στον δρόμο.

Marystell #Polanco: «#Berlusconi fece sesso con #Ruby minorenne»
http://t.co/Oq0aPIJjCm via @Lettera43 pic.twitter.com/7xY6w7pT38

— Lettera43 (@Lettera43) March 20, 2015

Όπως ισχυρίστηκε στη Daily Mail, είχε μοιραστεί ένα δωμάτιο με τη Ρούμπι στη βίλα του «καβαλιέρε». Όταν είχε πρωτογνωρίσει τον πρώην πρωθυπουργό, εργαζόταν ως μοντέλο και είχε συστηθεί από τον Τζιανπάολο Ταραντίνι. Η ίδια υποστηρίζει ότι ήταν μια από τις αγαπημένες του θαμώνες, «η πιο σημαντική», και παρευρισκόταν σχεδόν σε κάθε δείπνο. Όπως σημειώνει, έτρωγε πάντα πριν φύγει από το σπίτι, επειδή το φαγητό που σερβιρόταν ήταν πολύ απογοητευτικό. Ο Ιταλός μεγιστάνας δεν ασχολούνταν ιδιαίτερα με το θέμα του φαγητού, και συνήθως πρόσφερε στους καλεσμένους του «τρικολόρε» (μακαρονάδα με ντομάτα και μοτσαρέλα) ή παρμιζιάνα.

«Δεν θέλει να ξοδεύει λεφτά για φαγητό. Δεν του αρέσει το ψάρι, οπότε δεν τρώμε ψάρι επειδή δεν αρέσει σε αυτόν» ανέφερε, προσθέτοντας ότι δεν υπήρχε ούτε κρέας.
Keywords
Τυχαία Θέματα