Τα ανέκδοτα Τσίπρα μετά τη βλάβη στο αεροσκάφος του

Με ανέκδοτα αντιμετώπισε ο Αλέξης Τσίπρας την βλάβη του αεροσκάφους που θα τους πήγαινε στα Γιάννενα.
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θυμήθηκε το ανέκδοτο με τον επιβάτη που θα χρησιμοποιούσε τα δύο αλεξίπτωτα πέφτοντας από το αεροπλάνο, ενώ είχε διαβεβαιώσεις ότι στο έδαφος θα τον περίμεναν στρατιωτικά φορτηγά.
Και όταν δεν άνοιξε ούτε το πρώτο, ούτε το δεύτερο αλεξίπτωτο τότε ο επιβάτης είπε: «Να δεις που δεν θα μας
περιμένουν ούτε τα φορτηγά».

Μια ένδειξη στα όργανα του αεροπλάνου την ώρα που αυτό τροχοδρομούσε προς τον διάδρομο απογείωσης του Ελ. Βενιζέλος ήταν η αφορμή της καθυστέρησης της πτήσης ΑθήναςΙωάννινα σήμερα το μεσημέρι, πτήση με την οποία μετέβαινε στην πρωτεύουσα της Ηπείρου και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας.

Όπως διευκρινίστηκε, ο πιλότος αντιλήφθηκε κάποιο πρόβλημα που δεν επέτρεπε στο αεροσκάφος να εκτελέσει ομαλά την πτήση και διέκοψε την διαδικασία απογείωσης, ενημερώνοντας παράλληλα τους επιβάτες ότι θα αλλάξουν αεροσκάφος όπως και έγινε. Η πτήση πραγματοποιήθηκε τελικά με σχεδόν μια ώρα καθυστέρηση.

Το αεροπλάνο στο οποίο επέβαινε από την Αθήνα με προορισμό την ηπειρωτική πρωτεύουσα παρουσίασε πρόβλημα λίγο με την απογείωση και οι πιλότοι έκριναν ότι έπρεπε να επιστρέψουν στο Ελευθέριος Βενιζέλος όπου το προσγείωσαν με ασφάλεια.

Λίγο αργότερα όλοι οι επιβάτες της πτήσης μαζί και ο Αλέξης Τσίπρας επιβιβάστηκαν σε άλλο αεροσκάφος το οποίο αναμένεται να προσγειωθεί στο αεροδρόμιο των Ιωαννίνων περίπου στη μία μετά το μεσημέρι.
Keywords
Αναζητήσεις
elinogermanika anegdota tsipras
Τυχαία Θέματα