Τα 5 πιο εντυπωσιακά γκολ του ισπανικού πρωταθλήματος «La Liga»

Η "La Liga" έχει προσφέρει αμέτρητες συγκινήσεις στους φιλάθλους της “στρογγυλής θεάς”. Από τα Ισπανικά γήπεδα έχουν περάσει βιρτουόζοι του ποδοσφαίρου οι οποίοι έχουν πετύχει ορισμένα από τα ομορφότερα γκολ τα οποία τρελαίνουν τους "πιστούς" του αθλήματος. Κάποια από αυτά έχουν κερδίσει δικαιωματικά μία αιώνια θέση στις καρδιές και στις συνειδήσεις των φιλάθλων, οπότε και φέτος δεν θα χάσουμε την ευκαιρία να συντονιστούμε στα αθλητικά κανάλια ΟΤΕ SPORT
του ΟTE TV για να το παρακολουθήσουμε

Στον περσινό τελικό του ισπανικού κυπέλλου που έγινε το Σάββατο 30 Μαϊου, η Μπαρτσελόνα επικράτησε της Ατλέτικ Μπιλμπάο με 3-1 και κατέκτησε το νταμπλ. Το γκολ με το οποίο όμως ο Λιονέλ Μέσι άνοιξε το σκορ για την Μπαρτσελόνα ήταν μάλλον απρόσμενο, ακόμη και για τους πιο φανατικούς φίλους του Αργεντίνου. Ο Μέσι πήρε την μπάλα περίπου στο κέντρο του γηπέδου, έκανε... πλάκα με έξι παίκτες της Μπιλμπάο και όταν έχασε το ενδιαφέρον του να τους ταλαιπωρεί σκόραρε κερδίζοντας και τον τερματοφύλακα της Μπιλμπάο.

Το να διαλέξεις το καλύτερο γκολ από τις γκολάρες που έχει πετύχει ο Κριστίανο Ρονάλντο δεν είναι εύκολη υπόθεση. Ένα από τα ομορφότερα γκολ είναι αυτό που πέτυχε στις 13 Ιανουαρίου 2014 όταν κατέκτησε την πρώτη του Χρυσή Μπάλα ως παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης και πέντε ημέρες αργότερα φρόντισε να πει το δικό του ξεχωριστό ευχαριστώ μέσω ενός ποδοσφαιρικού “ποιήματος”. Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι φιλοξενούνταν στο "Benito Villamarín" από τη Μπέτις και πριν καλά καλά ζεσταθούν οι φίλοι των Σεβιγιάνων, ο CR7 εξαπέλυσε στο 10ο λεπτό της αναμέτρησης μία “ρουκέτα” που θα πρέπει να περάσουν πολλά χρόνια για να ξεχαστεί.

Ο Αντουάν Γκριεζμάν φροντίζει φέτος, στην πρώτη του χρονιά στην Ατλέτικο Μαδρίτης, να ξεπερνάει τις μεγαλύτερες προσδοκίες που συνόδευσαν τη μεταγραφή του. Ο νεαρός Γάλλος στον αγώνα απέναντι στη Ντεπορτίβο Λα Κορούνια έβαλε ένα απίστευτο γκολ με “ψαλιδάκι” για το οποίο παραμιλά όλη η Ισπανική λίγκα.

Ένα από το ομορφότερα γκολ της περσινής χρονιά έβαλε ο 29χρονος Ισπανός της Εϊμπάρ, Χάβι Λάρα στον πρώτο αγώνα της ομάδας του στην "La Liga", κόντρα στην Σοσιεδάδ. Το γκολ που πέτυχε με απευθείας χτύπημα φάουλ από τα πλάγια είναι απλά ασύλληπτο

Με μια απίστευτη ατομική ενέργεια, ο Γκάρεθ Μπέιλ έβαλε... φωτιά στο "Μεστάγια", πετυχαίνοντας ένα εκπληκτικό γκολ που χάρισε τη νίκη και το τρόπαιο στη Ρεάλ Μαδρίτης, στον τελικό του Copa Del Rey του 2014. Ο Ουαλός σημείωσε το νικητήριο γκολ στην αναμέτρηση με την Μπαρτσελόνα, χαρίζοντας στην ομάδα του το 19ο Κύπελλο στην ιστορία της.

Με αρχή από τις 22 Αυγούστου 2015 και τον αγώνα την Αθλέτικ Μπιλμπάο στην Βασκωνία απέναντι στη Μπαρτσελόνα , κάθε Σάββατο, Κυριακή και Δευτέρα, έως και την τελευταία αγωνιστική κάθε σεζόν μέχρι το καλοκαίρι του 2018, στα γήπεδα της Primera Division, οι Μέσι, Νεϊμάρ, Σουάρες, Ρονάλντο,Τόνι Κρόος, Τζέιμς Ροντρίγκες θα μαγνητίζουν με τις περίτεχνες ενέργειές τους την «στρογγυλή θεά», προσφέροντας θέαμα υψηλών προδιαγραφών. Οι κορυφαίοι παίκτες της "La Liga", τα συναρπαστικά "El Clasico", οι "αιώνιες" κόντρες ιστορικών ομάδων σε καταπληκτικούς "ναούς" του ποδοσφαίρου, μέσα από τις μεταδόσεις του ΟΤΕ TV σε έναν μαραθώνιο 40 αγωνιστικών συνθέτουν το σκηνικό μιας εντυπωσιακής ποδοσφαιρικής περιπέτειας.

Στη «La Liga» θα έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε ντέρμπι μεταξύ των κορυφαίων ομάδων του πλανήτη, όπως η 10 φορές Πρωταθλήτρια Ευρώπης, 32 φορές Πρωταθλήτρια Ισπανίας και 19 φορές Κυπελλούχος Ρεάλ Μαδρίτης, η Μπαρτσελόνα των 5 Champions League, 24 τίτλων στην Primiera Division και 27 στο Copa del Rey, η Ατλέτικο Μαδρίτης, η Βαλένθια, η Σεβίλλη και η Αθλέτικ Μπιλμπάο του Ερνέστο Βαλβέρδε θα συνεχίσουν να παίζουν μπάλα στα αθλητικά κανάλια ΟΤΕ SPORT του ΟTE TV για τα επόμενα τρία χρόνια σε ποιότητα HD.

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα