Τα 20 ελληνικά σουβενίρ διακοπών που δεν αξίζουν σε κανέναν

Ανήκετε σε αυτή την κατηγορία των τυχερών ανθρώπων που θα πάνε κανονικές διακοπές φέτος το καλοκαίρι; Αν ναι, έχετε τον σεβασμό μας, τον απερίγραπτο θαυμασμό μας και, ας είμαστε ειλικρινείς, μια μικρή δόση φθόνου από εμάς για εσάς, με αγάπη.

Όμως, όπως είχε πει και ο Θείος Μπεν «με μεγάλη δύναμη, έρχεται και μεγάλη ευθύνη». Έτσι, από τη στιγμή που θα πάτε κανονικές διακοπές σε ένα μαγευτικό νησί ή σε μια άλλη ονειρεμένη τοποθεσία εντός Ελλάδας, ειδικά μάλιστα
αν είναι η πρώτη φορά που επισκέπτεστε αυτό το μέρος, κουβαλάτε τη βαριά ευθύνη του να φέρετε ένα αξιοπρεπές σουβενίρ σε αυτούς που έμειναν πίσω στο κλεινόν άστυ να φυλάνε τα ντουβάρια. Ένα σουβενίρ που θα εκτιμήσουν, θα αγαπήσουν και θα τους κάνει να ξεχάσουν για λίγο το γεγονός πως οι δικές τους διακοπές περιορίστηκαν σε μερικά μπάνια στο Σούνιο και στο Σχοινιά.

Με λίγα λόγια, το σουβενίρ αυτό ΔΕΝ πρέπει να είναι ένα από τα 20 της παρακάτω λίστας.

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Αναζητήσεις
suvenir diakopon
Τυχαία Θέματα