Συγγνώμη από Domino’s Pizza για αηδιαστική κίνηση υπαλλήλου στην Ιαπωνία (Βίντεο)

Η Domino’s Pizza ζήτησε συγγνώμη μετά από ένα βίντεο με έναν υπάλληλο καταστήματος στην πόλη Amagasaki της Ιαπωνίας που φαίνεται να σκαλίζει τη μύτη του και να σκουπίζει το χέρι του στη ζύμη της πίτσας το οποίο έγινε viral.

Στο βίντεο φαίνεται ο υπάλληλος - φοράει την  στολή της Domino’s και μπλε γάντια - να ζυμώνει ζύμη και να μιλάει στο άτομο πίσω από την κάμερα. Στη συνέχεια βάζει το δάχτυλό του στη μύτη του - πριν το σκουπίσει στη ζύμη μπροστά του.

Το βίντεο έγινε σύντομα viral και

μέσα σε λίγες ώρες από τη δημοσίευσή του η Domino’s Pizza Japan ζήτησε συγγνώμη για την «ανάρμοστη συμπεριφορά» του υπαλλήλου της στο X. «Ζητάμε βαθιά συγγνώμη που κάναμε τους πολύτιμους πελάτες μας να νιώσουν άβολα», πρόσθεσε.

Το περιστατικό αυτό έρχεται λίγο μετά τη σύλληψη τριών ατόμων μετά από μια σειρά βίντεο «τρομοκρατίας του σούσι» που αναρτήθηκαν στο διαδίκτυο στην Ιαπωνία, αναφέρει το Sky News.

Domino's Japan has apologized after someone uploaded a video that appears to show one of its employees picking his nose whole kneading pizza dough. The branch in question (in Amagasaki) was swiftly closed and the people involved may face legal action.pic.twitter.com/oeiqmMp6fY

Jeffrey J. Hall
Keywords
Τυχαία Θέματα
Συγγνώμη, Domino’s Pizza, Ιαπωνία Βίντεο,syngnomi, Domino’s Pizza, iaponia vinteo