Συγχαρητήρια επιστολή Γεννηματά σε Σάντσεθ για την εκλογή του στην ηγεσία του Σοσιαλιστικού Κόμματος

Συγχαρητήρια επιστολή στον Πέδρο Σάντσεθ για την εκλογή του στην ηγεσία του Σοσιαλιστικού Κόμματος της Ισπανίας έστειλε η Φώφη Γεννηματά τονίζοντας ότι «οι Ισπανοί σύντροφοί μας απαιτούν και στηρίζουν ξεκάθαρες θέσεις και κατευθύνσεις που δείχνουν τον δρόμο της ενότητας των Σοσιαλιστικών Δυνάμεων».

Όπως αναφέρει η κ. Γεννηματά, το Ισπανικό Σοσιαλιστικό Εργατικό Κόμμα και το ΠΑΣΟΚ είχαν και έχουν διαχρονικά ισχυρούς δεσμούς, σχέσεις και
συνεργασίες, ενώ επισημαίνει: «Η συνεργασία μας είναι πολύ περισσότερο αναγκαία σήμερα, ιδιαίτερα στην Ευρωπαϊκή Ένωση, στην Ευρώπη γενικότερα και στην κοινή μας Θάλασσα, τη Μεσόγειο. Ιδιαίτερα σε μια Ευρώπη που εξελίσσεται και μεταλλάσσεται, που οι δυνάμεις της αγοράς επιχειρούν να επιβληθούν στις Κοινωνίες και τους Λαούς, η ισχυροποίηση και συνεργασία των Κοινωνικών και Σοσιαλιστικών Δυνάμεων είναι όσο ποτέ αναγκαία».

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα