Στόχαστρο ληστών το λογιστήριο των γραφείων της «Υφαντής». Τραυματισμένος ο γιος του ιδιοκτήτη

Δύο τραυματίες, πατέρας και γιος πυροβολήθηκαν στα πόδια με καλάσνικοφ από τέσσερις ληστές που εισέβαλαν το μεσημέρι στα γραφεία της εταιρείας αλλαντικών Υφαντής στην Κηφισιά. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ένας από τους τραυματίες είναι ο γιος του ιδιοκτήτη της «Υφαντής», ενώ και ο δεύτερος ανήκει επίσης στο οικογενειακό περιβάλλον.

Οι ληστές εισέβαλαν στις τρεις το μεσημέρι στα γραφεία και κατευθύνθηκαν προς το λογιστήριο της εταιρείας. Απείλησαν τους υπαλλήλους για να τους δώσουν τις εισπράξεις και όταν εκείνοι αντιστάθηκαν, άνοιξαν εναντίον τους στα πόδια.
Στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή με αυτοκίνητο μάρκας BMW, το οποίο βρέθηκε καμένο σε κοντινή απόσταση από την επιχείρηση, στην ευρύτερη περιοχή της Κηφισιάς.

Στην συνέχεια, επιβιβάστηκαν σε άλλο αυτοκίνητο μάρκας Αudi, το οποίο έγινε αντιληπτό από άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ που το καταδίωξαν. Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δράστες σταμάτησαν και άνοιξαν πυρ με καλάσνικοφ εναντίον των αστυνομικών χωρίς να τους τραυματίσουν.

Οι ίδιες πληγές αναφέρουν ότι από θαύμα δεν είχαμε επανάληψη της τραγωδίας του 2011 όταν δύο άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ είχαν πέσει νεκροί από πυρά ληστών στου Ρέντη. Αυτή την ώρα γίνεται σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας για τον εντοπισμό των δραστών οι οποίοι ανήκουν σε πάνοπλη συμμορία που πιθανότατα έχει απασχολήσει στο παρελθόν.

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα