Στις 20 Σεπτεμβρίου η συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν

Οριστικά στις 20 Σεπτεμβρίου η συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Ταγίπ Ερντογάν στη Νέα Υόρκη

Το μεγάλο «χτύπημα» της κακοκαιρίας Daniel στη Θεσσαλία υποχρέωσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη να αλλάξει το πρόγραμμα του προκειμένου να επισκεφθεί τις πληγείσες περιοχές και μία από τις αλλαγές αφορούσε στη χρονική μετάθεση της συνάντησης που θα είχε με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στη Νέα Υόρκη και που ήταν προγραμματισμένη για τις 18 του μήνα.

Τελικά,

όπως ανακοίνωσε στο μπρίφινγκ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, η συνάντηση θα γίνει στις 20 Σεπτεμβρίου.

Πιο συγκεκριμένα, το απόγευμα της Τρίτης, 19 Σεπτεμβρίου, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναχωρεί για τη Νέα Υόρκη, όπου θα συμμετάσχει στην εβδομάδα Υψηλού Επιπέδου της 78ης Συνόδου της  Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ.

Την Τετάρτη, 20 Σεπτεμβρίου θα έχει συνάντηση με τον Πρόεδρο της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και την επόμενη ημέρα, 21 Σεπτεμβρίου, θα απευθύνει την ομιλία του στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ.

Κατά την παραμονή του στη Νέα Υόρκη, ο πρωθυπουργός θα έχει ακόμα συναντήσεις με επενδυτές και με εκπροσώπους ομογενειακών οργανώσεων, ενώ έχει προσκληθεί και θα μιλήσει στο Πανεπιστήμιο του Γέιλ.

ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΤΕ...ΥΠΟΙΚ:1δις € αποζημιώσεις για Θεσσαλία-Αυγενάκης:Εως Οκτωβρίου προκαταβολές για ζωικό κεφάλαιοΕΟΔΥ: Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο. Πρόεδρος ο Χριστάκης ΧατζηχριστοδούλουΠήλιο: Δύο σοροί προς ταυτοποίηση, εικάζεται ότι ανήκουν στο νιόπαντρο ζευγάρι Αυστριακών
Keywords
Τυχαία Θέματα
20 Σεπτεμβρίου, Μητσοτάκη-Ερντογάν,20 septemvriou, mitsotaki-erntogan