Στις 14:00 η κηδεία του Κωστή Στεφανόπουλου στο Παλαιό Ψυχικό

Η κηδεία του πρώην Προέδρου της Δημοκρατίας, Κωστή Στεφανόπουλου, θα τελεστεί στις 14:00 στον ναό του Αγίου Δημητρίου στο Παλαιό Ψυχικό.

Υπενθυμίζεται πως ο Κωστής Στεφανόπουλος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 90 ετών, το βράδυ της Κυριακής, από επιπλοκές πνευμονίας.

Η οικογένειά του επιθυμεί , αντί στεφάνου, τα χρήματα να διατεθούν ως δωρεά στα Ίδρυμα Κιβωτός του Κόσμου και στο Ίδρυμα Κιβωτός της Αγάπης. Από τις 14.10 ως τις 14:20 θα ριφθούν από το πυροβολείο του λόφου
του Λυκαβηττού 21 κανονιοβολισμοί προς τιμήν του εκλιπόντος.

Με απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών, Πάνου Σκουρλέτη (21 Νοεμβρίου), με ημερομηνία η κηδεία του πρώην Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας Κωνσταντίνου Στεφανόπουλου θα τελεστεί με δημόσια δαπάνη. Σύμφωνα με την ίδια απόφαση, κατά την κηδεία του θα αποδοθούν οι τιμές που προσήκουν σε Αρχηγό Κράτους, τηρείται τριήμερο δημόσιο πένθος από την ημέρα του θανάτου του και αναρτώνται μεσίστιες οι σημαίες των Δημοσίων Καταστημάτων.

Η ταφή του θα γίνει την Τετάρτη στο 1ο Δημοτικό Νεκροταφείο Πατρών.

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα