Στις 13-15 Νοεμβρίου η έκθεση Franchise στη Θεσσαλονίκη

Με τη συμμετοχή επιτυχημένων εταιρειών Franchising διοργανώνεται και φέτος η διεθνής έκθεση KEM FRANCHISE Βορείου Ελλάδος στο ξενοδοχείο Porto Palace στη Θεσσαλονίκη.

Από τις 13-15 Νοεμβρίου 2015 επιχειρήσεις από τον χώρο της εστίασης, του
καφέ, των super markets, της ένδυσης και της ομορφιάς θα παρουσιάσουν στους επισκέπτες καταξιωμένα concepts τα οποία εγγυώνται άμεση κερδοφορία και ένα δημιουργικό, καινοτόμο «επιχειρείν».

Σε μια περίοδο οικονομικής ύφεσης το franchise προσφέρει λύση όχι μόνο σε έμπειρους επιχειρηματίες που επιθυμούν να επεκτείνουν τη δραστηριότητά τους αλλά και σε νέους επιχειρηματίες οι οποίοι αναζητούν την ανεξαρτησία δημιουργώντας τη δική τους επιχείρηση.

Οι εκθέτες θα παρουσιάσουν πρωτότυπες ιδέες, οι οποίες αντέχουν στο χρόνο και ξεκινούν από χαμηλούς προϋπολογισμούς προκειμένου να προσφέρουν λύσεις σε κάθε budget. Οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να εκμεταλλευθούν τα πλεονεκτήματα του franchising όπως είναι ένα παγιωμένο/αναγνωρισμένο brand, η εμπειρία και η τεχνογνωσία και η υποστήριξη σε επίπεδο πωλήσεων και marketing από την πλευρά των franchisors.

Στο πλαίσιο της έκθεσης θα διοργανωθούν σεμινάρια για την επιχειρηματικότητα και την καινοτομία από επαγγελματίες του κλάδου, που θα σας μεταφέρουν τις γνώσεις και εμπειρίες τους σε ότι αφορά το θεσμό του franchise!
Σημειώνεται ότι την άνοιξη θα πραγματοποιηθεί και η 18η Διεθνής Έκθεση ΚΕΜ Franchise Αθηνών, η οποία θα υποδεχθεί επιχειρήσεις με διεθνή δραστηριότητα και προσφέρει την ευκαιρία στους επισκέπτες να ανακαλύψουν νέες ευκαιρίες επιχειρηματικότητας (18 έως 21 ΜΑΡΤΙΟΥ 2016 στο Μεσογειακό Εκθεσιακό Κέντρο MEC Παιανίας).

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα