Σκυλίτσα διένυσε 125 χιλιόμετρα πλάι σε υπερμαραθωνοδρόμο και από τότε έγιναν αχώριστοι

Μία απίστευτη ιστορία εκτυλίχθηκε κατά τη διάρκεια ενός υπερμαραθώνιου που διεξήχθη στην Κίνα. Ο υπερμαραθωνοδρόμος Dion Leopard είχε επισκεφτεί την χώρα προκειμένου να συμμετάσχει στον αγώνα. Ξαφνικά και ενώ έτρεχε διαπίστωσε ότι τον ακολουθούσε ένα σκυλάκι.

Ο ίδιος, όπως ανέφερε σε συνέντευξή του στο BBC Radio Live 5, θεώρησε ότι δεν καταφέρει να τον ακολουθήσει για πολύ όμως έπεσε έξω. Το σκυλάκι,
ή καλύτερα η σκυλίτσα έτρεξε μαζί του τα 25 χιλιόμετρα και την άλλη μέρα συνέχισε πάλι μαζί του.

Συνολικά η χαριτωμένη σκυλίτσα διένυσε 125 χιλιόμετρα πλάι στον Leopard. Το μόνο σημείο στον οποίο δεν τον συντρόφευε ήταν στην έρημο όπου η θερμοκρασία ξεπερνούσε τους 52 βαθμούς και θα ήταν αφόρητο για κείνη. Οι διοργανωτές ωστόσο, εμφανώς συγκινημένοι με την ιστορία την έφεραν στην γραμμή του τερματισμού και της επέτρεψαν να τερματίσει με το νέο της «αφεντικό». Μάλιστα πήρε και μετάλλιο, ενώ από τότε έχουν γίνει αχώριστοι.

Δείτε το βίντεο:

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα