Σκωτία: Αστυνομικοί εισέβαλαν σε σπίτια για να δουν αν οι πολίτες τηρούν τους κανόνες ασφαλείας

Αστυνομικοί στην πόλη Αμπερντήν στη Σκωτία προσπάθησαν να εισέλθουν σε εκατοντάδες σπίτια κατά την διάρκεια ενός νυχτερινού πειράματος για να βρουν πόσοι πολίτες θέτουν σε κίνδυνο τον εαυτό τους, παραμελώντας να κλειδώσουν τις πόρτες των σπιτιών τους.

Κατά την διάρκεια της επιχείρησης οι αρχές εντόπισαν πως από τα 300 σπίτια που προσπάθησαν να παραβιάσουν, τα 31 ήταν ξεκλείδωτα.

«Κατά την επιχείρηση υπήρχαν αστυνομικοί με φωσφοριζέ γιλέκα μέσα και γύρω από την περιοχή που έλεγχαν αν τα σπίτια και τα οχήματα ήταν ασφαλή. Έδιναν
γενικές προληπτικές συμβουλές αντιμετώπισης εγκλήματος σε πολίτες όταν υπήρχαν οικίες ή οχήματα βρίσκονταν αφύλαχτα, ανέφερε αντιπρόσωπος της Αστυνομίας της Σκωτίας.

Οι αρχές διεξήγαγαν τους ελέγχους από τις 10 έως τη μία το βράδυ του Σαββάτου στις συνοικίες Cults και Bieldside της πόλης Αμπερντήν στη Σκωτία.

Πηγή: Daily Mirror

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα