Σκληρή επίθεση Βορίδη κατά Φλαμπουράρη: Διαπράττει κακουργηματική πράξη, είναι κάτοχος μετοχών εργολήπτριας εταιρείας

Σκληρότατη επίθεση κατά του υπουργού Επικρατείας, Αλέκου Φλαμπουράρη, εξαπέλυσε ο βουλευτής της ΝΔ, Μάκης Βορίδης, σε παρέμβασή του στις επιτροπές της Βουλής.

Συγκεκριμένα, ο κ. Βορίδης είπε ότι «προφανώς στα ζητήματα της διαφθοράς είμαι σίγουρος ότι η κυβέρνηση αλλά και κυρίως οι συνάδελφοι του ΣΥΡΙΖΑ δεν τα εξετάζουν α λα καρτ» και συνέχισε λέγοντας ότι ο κ. Φλαμπουράρης συνεχίζει να είναι κάτοχος μετοχών εργολήπτριας εταιρείας και
ότι «διαπράττει κακουργηματική πράξη» - συμπληρώνοντας πως δεν βλέπει από την κυβέρνηση ευαισθησία και αντίδραση για το θέμα αυτό .

Παράλληλα, κάλεσε τον υπουργό Επικρατείας να παρουσιάσει αποδείξεις μεταβίβασης και όχι με ιδιωτικά συμφωνητικά που δεν μεταβιβάζουν μετοχές, ενώ ζήτησε να πάρει θέση και ο πρωθυπουργός.

Βούτσης: Όλα είναι καθαρά

Σε παρέμβασή του, ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, εξέφρασε την πεποίθηση ότι όλα είναι καθαρά στην υπόθεση των δύο υπουργών που ελέγχονται για προβληματικό πόθεν έσχες.

Μιλώντας σε δημοσιογράφους, ο κ. Βούτσης τόνισε πως η πραγματικότητα δεν έχει καμία σχέση με της «τηλεδίκες» που γίνονται τις τελευταίες ημέρες, δηλώνοντας μάλιστα βέβαιος πως η όλη υπόθεση θα λήξει την επόμενη εβδομάδα, όταν θα συνεδριάσει για το θέμα η αρμόδια επιτροπή της Βουλής.

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα