Σεμπά: «Χρειάστηκα χρόνο για να προσαρμοστώ»

Ο Σεμπά τόνισε ότι η φετινή σεζόν είναι από τις καλύτερες της καριέρας του, εξέφρασε την ικανοποίηση του για το γεγονός ότι προσφέρει στην ομάδα και υποστήριξε ότι επικρατεί ήρεμο κλίμα με τον Μπέντο στο τιμόνι.

Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ ήταν και πάλι εκ των πρωταγωνιστών του Ολυμπιακού στο νικηφόρο 3-0 επί του Ηρακλή και μετά το τέλος της αναμέτρησης μίλησε για τον χρόνο που χρειάστηκε να προσαρμοστεί, την παραγωγική
σεζόν που διανύει και την κατάσταση στην ομάδα υπό τις οδηγίες του Μπέντο.

Αναλυτικά:

-Για τις πολύ καλές του εμφανίσεις στα τελευταία ματς:

"Είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένος που η ομάδα καταφέρνει να πετυχαίνει τους στόχους της και είμαι ένας απ’ αυτούς που βοηθάω την ομάδα για να πετυχαίνει τους στόχους της".

-Για το πως είναι για τον ίδιο να γυρίζει πίσω και να βοηθάει και αμυντικά τους συμπαίκτες του:

"Αυτό αποτελεί μέρος της τακτικής του παιχνιδιού και προσπαθώ να βοηθάω την ομάδα, είτε επιθετικά, είτε αμυντικά και από τη στιγμή που τα καταφέρνω είμαι πολύ ευτυχισμένος γι’ αυτό".

-Για το πόσο καιρό του πήρε να προσαρμοστεί στην ομάδα:

"Την περασμένη χρονιά, ήταν για εμένα χρονιά προσαρμογής. Χρειάστηκα χρόνο για να συνηθίσω και να προσαρμοστώ στις συνθήκες της νέας μου ομάδας. Πάντα προσπαθούσα να δουλεύω, πάντα προσπαθούσα να βελτιώνομαι και νιώθω τώρα ότι έχω φτάσει πραγματικά σ’ ένα πολύ καλό επίπεδο για να μπορώ να βοηθάω την ομάδα μου. Νιώθω ότι έχω προσαρμοστεί πλήρως και νιώθω πάρα πολύ καλά".

-Για το τι διαφορετικό του έχει ζητήσει ο Πάουλο Μπέντο:

"Όπως και με όλους τους προπονητές, προσπαθώ να κάνω αυτό που μου ζητάνε, προσπαθώ πάντα να ακούω τις συμβουλές του και να κάνω μαζί ότι καλύτερο πρέπει για τον Ολυμπιακό και να δίνουμε χαρά στον κόσμο. Αυτό είναι το πιο σημαντικό, γι’ αυτό δουλεύουμε σκληρά κάθε μέρα. Είναι ήρεμη η κατάσταση μαζί του".

-Για το εάν θεωρεί ότι η φετινή χρονιά είναι η καλύτερη της καριέρας του:

"Σίγουρα θα το έλεγα αυτό. Είναι μία από τις καλύτερες χρονιές που έχω κάνει η φετινή. Θέλω να συνεχίσω έτσι. Ο στόχος μας είναι να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και αυτό είναι που ελπίζω".

-Για το ότι είναι από τους πιο προσγειωμένους παίκτες:

"Είμαι ντροπαλός και προσπαθώ πάντα να είμαι θετικός στις απαντήσεις μου, να είναι όσο πιο θετικές γίνεται".

Πηγή: sport24.gr

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα