LIVE: Σε τροχιά ανασχηματισμού

«Η επιλογή αυτή των συντρόφων μας, καθιστά ουσιαστικά έωλη τη στήριξη της πρώτης στην ιστορία του τόπου κυβέρνησης της αριστεράς, καθώς πλέον είμαι αναγκασμένος να συνεχίσω μέχρι και την ολοκλήρωση της συμφωνίας, με κυβέρνηση που θα στηρίζεται σε μειοψηφικό αριθμό βουλευτών σε σχέση με το συνολικό αριθμό των 300 αντιπροσώπων» δήλωσε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, σε κυβερνητικά στελέχη κατά τη διάρκεια σύσκεψης στο Μέγαρο
Μαξίμου εκφράζοντας έτσι τη δυσαρέσκειά του για στάση που κράτησαν οι 32 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ οι οποίοι καταψήφισαν τα προαπαιτούμενα μέτρα.

Έπειτα και από αυτές τις εξελίξεις θεωρείται βέβαιος ο ανασχηματισμός, ο οποίος δεν αποκλείεται να ανακοινωθεί και σήμερα Παρασκευή, χωρίς ωστόσο να αποκλείεται το ενδεχόμενο να ανακοινωθεί μετά και την κρίσιμη ψηφοφορία της Δευτέρας στη Βουλή.

Μέχρι στιγμής κυκλοφορούν διάφορα σενάρια για την νέα όψη που θα έχει το κυβερνητικό σχήμα. Σενάρια που έχουν να κάνουν με μετακινήσεις, καραμπόλες και την είσοδο νέων προσώπων στην κυβέρνηση.

Διαβάστε αναλυτικά τα σενάρια, τα ονόματα και τις πιθανές καραμπόλες.

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα