Σε εξέλιξη η διαμαρτυρία των μεταλλωρύχων των Σκουριών στην Αθήνα

Σε εξέλιξη είναι η διαμαρτυρία των εργαζομένων των μεταλλείων χρυσού της Χαλκιδικής στην Αθήνα.

Περισσότερα από 85 λεωφορεία και δεκάδες ιδιωτικά οχήματα με περίπου 4.000 εργαζόμενους των μεταλλείων χρυσού στην Χαλκιδική κατέφθασαν στην πρωτεύουσα προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για το εργασιακό τους μέλλον.

Πάνω από 6.000 εργαζόμενοι τώρα μπροστά από το @YPEKA @PrimeministerGR #skouries pic.twitter.com/1tm0iMRT8y

Πολίτες Δ.Αριστοτέλη (@paristoteli) April 16, 2015

Πάλης ξεκίνημα νέοι αγώνες οδηγοί της ελπίδας οι πρώτοι νεκροί... #skouries pic.twitter.com/bDrxUhe1jZ

— Alexandros Charoulis (@FragileAlex) April 16, 2015

Σημειώνεται ότι παράλληλα οργανώνεται αντι-συγκέντρωση από την Επιτροπή Αλληλεγγύης των κατοίκων που αντιδρούν στη Χαλκιδική, στα Προπύλαια.

Κλειστή είναι η λεωφόρος Μεσογείων στο ρεύμα προς Αθήνα, από το ύψος του Πενταγώνου και κάτω. Λόγω της διακοπής της κυκλοφορίας παρατηρείται μεγάλη κίνηση, τόσο στο κομμάτι της λεωφόρου Μεσογείων έως το Πεντάγωνο, όσο και στη λεωφόρο Κατεχάκη και τους άλλλους δρόμους που οδηγούν στο κέντρο της Αθήνας.

Η Τροχαία κάνει εκτροπή της κυκλοφορίας στο σημείο που έχει διακοπεί στη λεωφόρο Μεσογείων από την οδό Δημοκρατίας, μέσα από το Νέο Ψυχικό.

Τα πούλμαν των μεταλλωρύχων έχουν σταματήσει στα διόδια Αφιδνών και από την αστυνομία επιτρέπεται η κίνησή τους ανά 15, μέχρι το υπουργείο Παραγωγικής Ανασυγκρότησης.

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα