Σε έναν κόσμο γεμάτο πριγκίπισσες αυτό το κοριτσάκι τόλμησε να «γίνει» χοτ ντογκ

Καλοί άνθρωποι του ίντερνετ, ετοιμαστείτε να υποδεχθείτε το νέο σας είδωλο.

Μια μικρή χορεύτρια γεμάτη αυτοπεποίθηση που ακούει στο όνομα Ainsley, αποφάσισε να φορέσει μια στολή hot dog για να εμφανιστεί στην Εβδομάδα Πριγκιπισσών στη σχολή χορού της, τη Holly Springs School of Dance στη Βόρεια Καρολίνα.

The fact that one of the girls I assist for came to princess day as a hotdog made my week pic.twitter.com/nqoojHXf7W

— Sarah Nativi (@sarahnicole103) May 10, 2016

Όπως ήταν αναμενόμενο, η τολμηρή στυλιστική επιλογή της 5χρονης έγινε γρήγορα viral, με τους χρήστες των κοινωνικών δικτύων να την αποθεώνουν για τη μοναδικότητά της. Μάλιστα δημιούργησαν μέχρι και το hashtag #hotdogprincess.

Η διευθύντρια της σχολής χορού, Marilyn Chappell, είπε στη Huffington Post US πως η επιλογή στολής της Ainsley μας θυμίζει πως κάθε ένας από εμάς πρέπει να αγαπά τον εαυτό του και να μένει πιστός σε αυτόν.

It was princess day at dance and one little girl came as a hot dog I have never admired someone more pic.twitter.com/iro5mL2Bvc

— Grayson Lamontagne (@graysonl3) May 9, 2016

«Όλοι χρειαζόμαστε έναν ηγέτη να μας λέει “Απλά να είστε ο εαυτός σας”», είπε η Chappell. «Πόσο τέλειο είναι πως ένα μικρό κορίτσι μέσα σε μια στολή hot dog στέλνει ακριβώς αυτό το μήνυμα;».

Η διευθύντρια είπε στη HuffPost US πως η Εβδομάδα Πριγκιπισσών δίνει την ευκαιρία στα παιδιά να φορέσουν τις στολές που βάζουν στα ρεσιτάλ ή να ντυθούν όπως θέλουν και να το διασκεδάσουν, ενώ πρόσθεσε πως η όλη εκδήλωση είναι ανοιχτή σε κάθε είδους ερμηνεία.

Όταν το προσωπικό της σχολής είδε την Ainsley με τη στολή της, απλά, ενθουσιάστηκαν.

«Τη λατρέψαμε. Θεωρήσαμε πως ήταν ευφυές», είπε η ιδιοκτήτρια της σχολής. «Είμαστε ξεκάθαρα υπέρ της ελεύθερης έκφρασης του εαυτού (των μαθητών μας) οπότε σκέφτηκα “αυτό είναι τέλειο!”».

Η Ainsley δεν φόρεσε μόνο τη στολή της αλλά χόρεψε και με τη καρδιά της, παρασέρνοντας μαζί και όλη την τάξη. Οι υπόλοιποι μαθητές, όπως παρατήρησε η Chappel, έσπευσαν να την υποστηρίξουν.

«Σκέφτηκαν πως ήταν τρομερά γενναία», είπε η διευθύντρια.

Μάλιστα η Ainsley έγινε τόσο διάσημη για το στυλ της που προσκλήθηκε πάνω στη σκηνή κατά την παράσταση της ομάδας των μεγαλύτερων σε ηλικία χορευτών, ως τιμώμενη καλεσμένη. Φυσικά, φορώντας την φανταστική στολή της.

«Καθώς κατέβαινε από τη σκηνή και πήγαινε προς τους γονείς της, της είπα “Ainsley, μπορείς να βγάλεις τώρα τη στολή σου και να κάτσεις με τα κανονικά σου ρούχα”», είπε η Chappell. «Κι εκείνη μου είπε “Όχι, προτιμώ να μείνω με τη στολή hot dog μου».

Η χρήστης του Twitter Jillian Ackerman περιέγραψε τέλεια τα συναισθήματα όλων μας με το παρακάτω tweet.

«Σε έναν κόσμο γεμάτο πριγκίπισσες, τόλμα να είσαι ένα hot dog».

In a world full of princesses, dare to be a hot dog #hotdogprincess pic.twitter.com/6AHywcjopL

— Jillian Ackerman (@JillianAckerman) June 3, 2016

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα