Σαββίδης: "Ας τα δίνουμε στον Ολυμπιακό και να παίζουμε μόνοι μας"

Επίθεση στον Ολυμπιακό από τον Ιβάν Σαββίδη. Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ ανέφερε μετά το παιχνίδι της ομάδας του απέναντι στην ΑΕΚ ότι η "Ένωση" δεν έπρεπε να δεχτεί να παίξει με τους "ερυθρόλευκους" στον τελικό του Κυπέλλου. Κατέστησε σαφές ότι θα την υποστηρίξει στο ματς αυτό, μίλησε για γυναικεία καπρίτσια, ενώ επεσήμανε: "Ας δίνουμε κύπελλο και πρωτάθλημα στον Ολυμπιακό
από την αρχή και να παίζουμε μόνοι μας".

Ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ υποστήριξε στην ΕΡΤ μετά το νικηφόρο ματς κόντρα στην ΑΕΚ στην πρεμιέρα των playoffs: "Κάναμε μια νέα αρχή στα playoffs. Το πρώτο ημίχρονο ήταν προβληματικό. Υπήρχε ένταση και από τις δύο πλευρές. Δόξα τω Θεώ οι διαιτητές πήραν τον έλεγχο της κατάστασης στο δεύτερο ημίχρονο και πήραμε το αποτέλεσμα.

Για το θέμα του Κυπέλλου το έχω ξαναπεί. Για εμάς το θέμα έληξε στα ημιτελικά. Θα ήταν λογικό η ΑΕΚ να αρνηθεί να παίξει στον τελικό. Ας δώσουν το Κύπελλο στον Ολυμπιακό. Εμείς συνεχίζουμε να παίζουμε με την ησυχία μας. Δεν μπορούν να τρομοκρατούν τον κόσμο με αυτά τα καπρίτσια τα γυνακεία. Η ΑΕΚ θα μπορούσε να ακολουθήσει το παράδειγμα του ΠΑΟΚ. Δεν έχω μιλήσει με τον κ. Μελισσανίδη για αυτό.

Δεν μπορώ να επιβάλω την άποψή μου στους άλλους. Ενδεχομένως ο Δημήτρης να σκέφτεται ότι μπορεί να το κερδίσει το ματς με τον Ολυμπιακό. Εγώ θα είμαι με την ΑΕΚ αν γίνει ο τελικός. Έτσι ανδρικά αν μιλάμε, θα μπορούσαμε να δώσουμε το Κύπελλο στον Ολυμπιακό και να πούμε "γεια σας". Να δίνουμε από την αρχή το πρωτάθλημα στον Ολυμπιακό και οι υπόλοιποι να παίζουμε μεταξύ μας. Ήταν τραγικό ότι παίζαμε σήμερα χωρίς κόσμο. Όπως τραγωδία είναι και ο τελικός του Κυπέλλου που θα γίνει χωρίς κόσμο. Τι να τον κάνουμε αυτόν τον τελικό;".

Για το θέμα του -3 τη νέα σεζόν: "Τι; Να μας τρομάξουν με το -3. Κάθε φορά μας αφαιρούν βαθμούς. Το πιο σημαντικό είναι ότι δείχνουμε πως μπορούμε να προχωράμε. Θα μπορούσα να πω σε όλες τις ομάδες να προσέχουν τον ΠΑΟΚ".

Πηγή: sport24.gr

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα