Σαράντα χρόνια Amita: Σαν να μην πέρασε μια μέρα

Σαράντα χρόνια Amita. Στιγμιότυπο από την επετειακή τηλεοπτική καμπάνια. 

1983: Στο Λονδίνο γεννιέται αντισυμβατική τραγουδίστρια και συνθέτης ΄Ειμι Γουάινχάουζ. Στην Ιαπωνία το βιντεοπαιχνίδι Mario Bros κυκλοφορεί για πρώτη φορά ως ηλεκτρονικό παιχνίδι της Nintendo.

Στη Γρενάδα στρατιωτικές δυνάμεις των ΗΠΑ εισβάλουν στο νησιωτικό κράτος σ′ ένα, ξεχασμένο σήμερα, πόλεμο.

Στη Θεσσαλονίκη συγκροτείται μια μπάντα που φέρνει επανάσταση στο ελληνικό ροκ, οι «Τρύπες», με επικεφαλής τον Γιάννη Αγγελάκα. Πολλά άλλαξαν από τότε μέχρι σήμερα στις τέσσερις δεκαετίες που μεσολάβησαν. Πολλά, όχι, όμως, όλα.

Κι αυτό γιατί εκείνη τη χρονιά γεννήθηκε η Amita, προϊόν της Coca-Cola Τρία Έψιλον, ο πρώτος συσκευασμένος χυμός που παράχθηκε στην Ελλάδα. Τόσα και τόσα μεσολάβησαν από τότε μέχρι σήμερα. Κι όμως, η Amita συνεχίζει να παραμένει η πρώτη μάρκα στις προτιμήσεις των Ελλήνων καταναλωτών

Ό,τι αντέχει στο χρόνο

Τυχαίο; Φυσικά και όχι! Δεν χρειάζεται και πολύ, μόνο να σκεφτούμε ότι η ... πρώτη ύλη που δημιούργησε την Amita συνιστά διαχρονική αξία. Ο πρώτος, αυτός, χυμός δεν κατασκευάστηκε με τίποτα άλλο παρά μόνο με έμπνευση τη φύση και επίκεντρο την αγάπη και τη φροντίδα: Πώς να μην βρίσκεται μέσα σε κάθε σπίτι και κάθε οικογένεια; Δεν γίνεται πάρτι, επέτειος, γιορτή και σύναξη χωρίς το απαραίτητο συστατικό μας δροσερής Amita. Και κάπως έτσι την συνδυάσαμε με τις μοναδικές στιγμές της ζωής μας.

Σαράντα χρόνια Amita. Στιγμιότυπο από την επετειακή τηλεοπτική καμπάνια. Μεγάλωσε, ωρίμασε, αλλά πάντα φρέσκια ...

Πέρασαν 40 χρόνια από τότε. Η Amita μεγάλωσε κι ωρίμασε. Φρέσκια, ωστόσο, μέσα στην ωριμότητά της, η Amita αποτελεί σήμερα μια δροσιστική επιλογή που διακρίνεται για την μεγάλη γκάμα των προϊόντων της, που περιλαμβάνει 100% φυσικούς χυμούς, φρουτοποτά και νέκταρ, με μεγάλη ποικιλία γεύσεων και πολύτιμων θρεπτικών συστατικών. Εξελίχθηκε, μεν, διατήρησε την πρώτη της «μαγιά» όπως τότε, δε. Συγκεκριμένα, διατήρησε σταθερά επί 40 χρόνια τα στοιχεία που την κάνουν «Φυσικά Μοναδική» τα οποία δεν είναι άλλα από τα φρούτα υψηλής ποιότητας, χωρίς συντηρητικά και την ασύγκριτη γεύση.
Η μεγάλη ποικιλία γεύσεων έχει και καινοτομίες: περιλαμβάνει και δημιουργεί καινούριες γευστικές προτάσεις προσφέροντας στους καταναλωτές κάθε ηλικίας, μοναδικές εμπειρίες. Επιλογές όπως ο πολυβιταμινούχος χυμός Amita Motion, οι παιδικοί χυμοί Amita Fun, καθώς και οι χυμοί Amita Free χωρίς προσθήκη ζάχαρης με γλυκαντικά από το φυτό stevia, είναι μόνο κάποιες από τις καινοτόμες προτάσεις της Amita όλα αυτά τα χρόνια στην ελληνική αγορά.

Με παρελθόν αλλά κι ευαίσθητη στις επιταγές του παρόντος 

Το ότι η ιστορία της μετρά δεκαετίες δεν σημαίνει ότι οι κεραίες της δεν εντοπίζουν τις επιταγές του σήμερα. Η Amita αγαπά, λοιπόν, τη φύση και το περιβάλλον: διαθέτει 100% ανακυκλώσιμες συσκευασίες σε όλο το χαρτοφυλάκιο της, ενώ το 2022, πρώτη στον κλάδο των συσκευασμένων χυμών στην Ελλάδα, παρουσίασε στην αγορά συσκευασίες με μη αποσπώμενο καπάκι σε όλο το εύρος του χαρτοφυλακίου της. Το νέο μη αποσπώμενο καπάκι διευκολύνει τη συλλογή και ανακύκλωση ολόκληρης της συσκευασίας, συμβάλλοντας στη μείωση των απορριμμάτων που δεν καταλήγουν στην ανακύκλωση. Τα νέα καπάκια είναι πρακτικά και εύκολα στη χρήση, ενώ συμβάλλουν στην ανακύκλωση 193 τόνων πλαστικού.

Η οικογένεια της Amita

Δείξε μου, ωστόσο, το παιδί σου να σου πω ποιος είσαι. Κοινώς, όλα προέρχονται από τους ... γονείς. Γιαυτό και η φιλοσοφία της Amita, όπως περιγράφεται, αποτελεί μέρος μιας της ευρύτερης οικογενειακής αλυσίδας με κοινές αξίες. Ο λόγος για την Coca-Cola Τρία Έψιλον, μία αλυσίδα από προμηθευτές, συνεργάτες και πελάτες που επιδρούν θετικά στην εγχώρια δραστηριότητα και οικονομία. Το εργοστάσιο της Coca-Cola Τρία Έψιλον στο Σχηματάρι Mega Plant, το μεγαλύτερο ελληνικό εργοστάσιο αναψυκτικών και χυμών, είναι η «πηγή» της Amita. Εκεί παράγονται, από εκεί φτάνουν σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, σε περισσότερα από 113 χιλιάδες σημεία πώλησης της Coca-Cola Τρία Έψιλον, τα μπουκάλια της Amita με όλη την αγάπη, το πάθος και το μεράκι των ανθρώπων της που φροντίζουν καθημερινά να εξασφαλίζουν άριστη ποιότητα σε κάθε χυμό.

ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΤΕ...Γαλλία: Τέλος το ποπ κορν και τα αναψυκτικά εντός των σινεμάKαναδάς: Αρκούδα διέρρηξε αυτοκίνητο και ήπιε 72 κουτάκια αναψυκτικού (Βίντεο)
Keywords
Τυχαία Θέματα
Σαράντα, Amita, Σαν,saranta, Amita, san