Σαμαράς σε Φώφη: Να διατηρηθεί η πορεία της Ελλάδας στην Ευρώπη

Περί τα 50 λεπτά διήρκησε η συνάντηση μεταξύ του προέδρου της ΝΔ, Αντώνη Σαμαρά και της προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Φώφης Γεννηματά.

Ο πρόεδροτης ΝΔ, επισήμανε την ανάγκη να διατηρηθεί αταλάντευτα η πορεία της Ελλάδας στην Ευρώπη, ενώ από την πλευρά της, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επέμεινε ότι
δεν πρέπει να επικρατήσει διχαστικό και πολωτικό κλίμα στην κοινωνία.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τη συνάντηση απασχόλησε και το θέμα της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου που προωθεί η κυβέρνηση για τη διενέργεια του δημοψηφίσματος.

Η συνάντηση αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών των δύο πολιτικών αρχηγών για τη συστράτευση των πολιτικών εκείνων δυνάμεων που επιθυμούν την παραμονή της χώρας στην Ευρωζώνη.

Να σημειωθεί ότι νωρίτερα ο κ. Σαμαράς συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο όπου και επισήμανε πως
η υπεράσπιση της θέσεως της χώρας στην καρδιά της Ευρώπης αποτελεί κόκκινη γραμμή για τη ΝΔ και πρόσθεσε πως πρόκειται για μια θέση που «στηρίζει την ίδια την ύπαρξη της Ελλάδος».

(Με πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ)

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα