Ρουσόπουλος: Θα παρέμβει ο Καραμανλής εάν υπάρξει κίνδυνος διάσπασης στη ΝΔ

«Δεν φοβάται διάσπαση της ΝΔ» ο ο πρώην υπουργός Επικρατείας και πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος Θοδωρής Ρουσόπουλος λέγοντας, σε συνέντευξή του Παραπολιτικά 90,1, πως εάν υπάρξουν τέτοια δείγματα ο Κώστας Καραμανλής και άλλα στελέχη θα παρέμβουν ώστε να κατευναστούν τα πνεύματα.

Σχολιάζοντας τις εκλογές στη ΝΔ ο κ. Ρουσούπουλος είπε πως δεν έχει προτίμηση σε κάποιον υποψήφιο υποστηρίζοντας πως η διαδικασία που ακολουθήθηκε είναι λάθος.

Ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος αναφέρθηκε
και στο νομοσχέδιο για τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης λέγοντας πως «το νομοσχέδιο του Νίκου Παππά για τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης κινείται σε μια κατεύθυνση υποσχέσεων που δεν θα έχει αντίκρισμα».

Ο κ. Ρουσόπουλος κατηγόρησε τον κ. Παππά για λογική εκδίκησης και εξαφάνισης κάποιων μέσων ενημέρωσης.

«Θα ήταν προτιμότερο ο υπουργός να δίνει τη δυνατότητα να προχωρήσουν οι αδειοδοτήσεις με πιο ήπιο τρόπο» είπε και εξέφρασε τη διαφωνία του όσον αφορά στη λογική του νομοσχεδίου ότι όποιος δώσει περισσότερα χρήματα θα πάρει άδεια.

«Δεν μπορεί να τιμωρείται ο όποιος ιδιοκτήτης Μέσου Ενημέρωσης επειδή εδώ και 25 χρόνια δεν δόθηκαν μόνιμες άδειες» είπε.

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα