«Πυρά» από Λαϊκή Ενότητα κατά Τσίπρα: Δεν ανετράπη, διέλυσε το κόμμα

Επίθεση κατά του πρώην πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, εξαπολύεται σε κείμενο που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα iskra.gr, που απηχεί τις απόψεις της Λαϊκής Ενότητας, με αφορμή τη συνέντευξη του κ. Τσίπρα στο Kontra Channel, όπου ανέφερε ότι οι δανειστές είχαν σχέδιο να ρίξουν την κυβέρνηση, και «το κατάφεραν με την απόφαση 30 βουλευτών».


Όπως αναφέρεται στο κείμενο κ. Τσίπρας δεν ανετράπη, αλλά «ο ίδιος διέλυσε κυριολεκτικά το κόμμα του από τη στιγμή που πέρασε τον Ρουβίκωνα στις Βρυξέλλες». Παράλληλα, γίνεται λόγος για «εκστρατεία λάσπης» κατά της Λαϊκής Ενότητας, που «είναι μόνο το προπέτασμα καπνού για να συγκαλύψει τη νέα, αντιλαϊκή “συγκυβέρνηση” που ετοιμάζει ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας. Συγκυβέρνηση με τις παλιές μνημονιακές δυνάμεις- κατά προτίμηση το ΠΑΣΟΚ και τα υπολείμματα της ΔΗΜΑΡ, πιθανότατα και με το Ποτάμι, αν χρειαστεί ακόμη και με τη Νέα Δημοκρατία».

«Με ΠΑΣΟΚ και Ποτάμι, λοιπόν, στη μεγάλη σοσιαλδημοκρατική οικογένεια των Ολάντ, Σουλτς και Σία. Ιδού το μέλλον που υπόσχονται στους πολίτες που επένδυσαν ελπίδες στο ΣΥΡΙΖΑ και την κυβέρνησή του. Άξιοι !» καταλήγει το κείμενο.

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα