Προσπάθησε να περάσει ναρκωτικά και κινητά στις φυλακές Λάρισας με ελικοπτεράκι

Ναρκωτικά και κινητά τηλέφωνα προσπάθησε να περάσει στις φυλακές Λάρισας ένας άνδρας αλβανικής καταγωγής χρησιμοποιώντας drone.

Το περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης όταν σωφρονιστικοί υπάλληλοι αντιλήφθηκαν ένα ελικοπτεράκι να πετάει σε κοντινή απόσταση από τη φυλακή. Ακολούθησε κινητοποίηση και η σύλληψη του χειριστή του drone. Όπως διαπιστώθηκε από τους αστυνομικούς, ο άνδρας αλβανικής καταγωγής μετέφερε με το ελικοπτεράκι περίπου 200 γραμμάρια ηρωίνης, 400
γραμμάρια κάνναβης, 16 κινητά τηλέφωνα, 28 κάρτες sim και καλώδια USB. Από την έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. διαπιστώθηκε ότι παραλήπτες ήταν τρεις Αλβανοί έγκλειστοι, ηλικίας από 26 έως 36 ετών, οι οποίοι έχουν καταδικαστεί για δολοφονίες και ληστείες. Ο εκτός φυλακής συνεργός του είχε αγοράσει το drone από κατάστημα στην πόλη της Λάρισας, ενώ παρέλαβε τα ναρκωτικά από ένα ζευγάρι που επίσης συνελήφθη.

Οι έρευνες συνεχίζονται για να διαπιστωθεί με ποιο τρόπο θα χρησιμοποιούνταν τα κινητά τηλέφωνα και το κατά πόσο υπήρχε μέσα στη φυλακή κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών που θησαύριζε πουλώντας ουσίες σε κρατουμένους.

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα