Προκαταρκτική επιτροπή της Βουλής: 46 λογαριασμούς σε διαφορετικά υποκαταστήματα είχε ο Παπαντωνίου

Σαραντάεξι τραπεζικούς λογαριασμούς σε 46 διαφορετικά υποκαταστήματα τραπεζών διέθετε ο Γιάννος Παπαντωνίου σύμφωνα με πληροφορίες από την προκαταρκτική επιτροπή της Βουλής! Τα στοιχεία αυτά προκύπτουν από τον έλεγχο που διενήργησε ο ΣΔΟΕ και οι ορκωτοί ελεγκτές της επιτροπής πόθεν έσχες.

Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες το πόσο στους λογαριασμούς ξεπερνά τα 2 εκατ. ευρώ και αφορά την περίοδο από το 2000 έως το 2010 και
δεν δικαιολογούνται 1 εκατ. δικό του και 900.000 ευρώ της συζύγου του Σταυρουλα Κουράκου. Η αποκάλυψη για τα 1.933.000 ευρώ που δεν δικαιολογούνται δεν σχετίζεται με το 1.300.000 ευρώ της συζύγου του που βρέθηκαν στη λίστα Λαγκάρντ

Η προκαταρκτική επιτροπή αποφάσισε ακόμα τα κόμματα να συντάξουν τα πορίσματά τους εντός 15 ημερών. Σημειώνεται ότι όλα τα κόμματα συμφώνησαν ότι η Προανακριτική Επιτροπή, σε ό,τι την αφορά, έχει ολοκληρώσει το έργο της, πλην του ΚΚΕ και της Χρυσής Αυγής, που ζήτησαν να συνεχιστούν οι εργασίες της.

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα