Πρώην νεωκόρος τρόλαρε τον Επίσκοπο μέσα από το site της μητρόπολης

Τον τρόλαρε μέσα από το site της μητρόπολης του. Ενα απίστευτο περιστατικό εκτυλίχθηκε στην μητρόπολη της Νέας Ιωνάις και Φιλαδελφείας, όπου ο οικείος Επίσκοπος κ. Γαβριήλ, έγινε στόχος ύβρεων από πρώην νεωκόρο του.

Ο 42χρονος νεωκόρος δυσφημούσε τον Μητροπολίτη μέσα από εκκλησιαστική ιστοσελίδα της μητρόπολης, την οποία για αρκετό καιρό διαχειριζόταν ο ίδιος με αποτέλεσμα να έχει τους κωδικούς πρόσβασης.

Η διερεύνηση της υπόθεσης από
τους αξιωματικούς της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ξεκίνησε μετά από μήνυση που υπεβλήθη στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών από τον Μητροπολίτη Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας Γαβριήλ και άλλων κληρικών που επίσης μπήκαν στο στόχαστρο του 42χρονου.

Η δυσφήμησή τους γινόταν μέσα από δημοσιευμένα άρθρα. Έπειτα από εισαγγελική παραγγελία πραγματοποιήθηκε διαδικτυακή έρευνα από την οποία προέκυψε το ηλεκτρονικό ίχνος της σύνδεσης διαδικτύου, η αντιστοιχούσε στον 42χρονο πρώην νεωκόρο.

Κλιμάκιο αστυνομικών πήγε στην οικία του όπου ταυτοποιήθηκε η διαχείριση της ιστοσελίδας από τον ίδιο.

Η δικογραφία τακτικής διαδικασίας που σχηματίστηκε για συκοφαντική δυσφήμηση ιερωμένου, υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα