Που οδηγούν τις αρχές τα πρώτα στοιχεία από για τις μυστηριώδεις δολοφονίες οκτώ μελών οικογένειας στο Οχάιο

Με το σταγονόμετρο αποκαλύπτουν στοιχεία για τις υπό μυστηριώδεις συνθήκες πολλαπλές δολοφονίες που διαπράχθηκαν σε χωρίο κοντά στην πόλη του Πίκετον στο Οχάιο με τους δράστες να σκοτώνουν οκτώ μέλη της ίδιας οικογένειας σε διαφορετικά σπίτια.

Οι διωκτικές αρχές που από την πρώτη στιγμή ζήτησαν από τους κατοίκους να παραμείνουν στα σπίτια και τους κατά το δυνατόν οπλισμένοι (!) καθώς υπήρχαν φόβοι πως οι δράστες στην προσπάθειά τους να καλύψουν τους τα ίχνη τους ή να διαφύγουν ανενόχλητοι ίσως να άνοιγαν
πυρ κατά και άλλων πολιτών.

Τώρα, σύμφωνα με νέες πληροφορίες οι αστυνομικοί που διερευνούν την υπόθεση, βρήκαν τρεις χώρους καλλιέργειας κάνναβης σε κάποια από τους χώρους στους οποίους σημειώθηκαν οι επιθέσεις ενώ δηλώνουν πως «πρόκειται για προμελετημένη εκτέλεση» ενώ κάνουν λόγο για μια υψηλού «επιπέδου» επιχείρηση από πλευράς των δραστών. Ωστόσο επισήμως δεν γίνεται λόγος για τα πιθανά κίνητρα τους ενώ δεν υπάρχει καμία αναφορά σε πιθανούς υπόπτους.

Σημειώνεται πως σύμφωνα με νεότερα στοιχεία, και τα οκτώ θύματα- επτά ενήλικες και ένας αγόρι, ηλικιών 16 έως 44 ετών- όλα μέλη της οικογένειας Ρόουντεν δέχθηκαν από μια σφαίρα στο κεφάλι ενώ οι στόχοι των δραστών επιλέχθηκαν με μεγάλη προσοχή ενώ φαίνεται πως οι εκτελέσεις πραγματοποιήθηκαν με χειρουργική ακρίβεια.

Στο μεταξύ λαμβάνονται καταθέσεις από 50 με 60 άτομα που μένουν στην περιοχή ενώ οι αρχές χτένισαν τη δασώδη περιοχή που περιβάλλει τα σημεία του εγκλήματος ελπίζοντας να βρουν νέα στοιχεία που θα βοηθήσουν στις έρευνες.

Μέχρι στιγμής έχουν σταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια 18 ευρήματα.

Τοπικός εστιάτορας δίνει αμοιβή 25.000 δολαρίων για οποιαδήποτε χρήσιμη πληροφορία που μπορεί να οδηγήσει στη σύλληψη των δραστών.

Πηγή: Guardian

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα