Πώς να ασφαλίσετε την κατοικία σας μέσα σε 5 λεπτά

Με τη ραγδαία διάδοση του internet τα τελευταία χρόνια, όλο και περισσότεροι άνθρωποι στρέφονται εκεί για να καλύψουν τις ανάγκες τους. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι οι online αγορές βρίσκονται σε συνεχή άνοδο στην Ελλάδα. Εκεί οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αγοράσουν το προϊόν που θέλουν, εύκολα, γρήγορα και με τις καλύτερες δυνατές τιμές.

Σε όλα αυτά βέβαια, καθοριστικό ρόλο έχει παίξει ο σύγχρονος τρόπος ζωής. Οι υποχρεώσεις αυξάνονται και ο χρόνος μειώνεται συνεχώς,
με αποτέλεσμα όλοι να προσπαθούν να διεκπεραιώσουν τις υποχρεώσεις με τον πιο εύκολο τρόπο, χωρίς καν να χρειαστούν να σηκώσουν το τηλέφωνο.

Αυτή τη νέα τάση ακολουθεί δυναμικά και ο κλάδος της ασφάλισης, επενδύοντας στις ηλεκτρονικές εφαρμογές παροχής υπηρεσιών για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των καταναλωτών.

Ένας από τους πρωτοπόρους είναι η Anytime. Mέσα από το site της δίνει τη δυνατότητα στον ενδιαφερόμενο να μπορέσει με απλά βήματα να υπολογίσει τα ασφάλιστρα της κατοικίας του και σε λιγότερο από 5 λεπτά να έχει το συμβόλαιο στο e-mail του.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επιλέξουν κάποιο από τα 3 προγράμματα που διαθέτει: Economic, Value, Premium, τα οποία διαφοροποιούνται ως προς τις καλύψεις και τα ασφάλιστρα. Τα προγράμματα αυτά απευθύνονται και στους δανειολήπτες στεγαστικών δανείων.

Το Economic είναι το βασικό πρόγραμμα ασφάλισης για στεγαστικά δάνεια και καλύπτει το κτήριο της κατοικίας. Οι καλύψεις του αφορούν, μεταξύ άλλων, πυρκαγιά (δάσος ή φωτιά, πτώση κεραυνού) ή σεισμό.

Για περισσότερες καλύψεις υπάρχει το Value, το οποίο παρέχει ακόμα περισσότερα προνόμια σε αυτούς που θα το επιλέξουν. Ενώ για αυτούς που θέλουν να ασφαλίσουν το σπίτι τους για κάθε κίνδυνο υπάρχει το Premium.

Και στα 3 προγράμματα της Αnytime, περιλαμβάνεται ασφάλεια σε μια σειρά από δυσάρεστα γεγονότα τα οποία μπορεί να πλήξουν την κατοικία σας.

Αν μάλιστα κάποιος δεν είναι εξοικειωμένος με τη χρήση του διαδικτύου, μπορεί με ένα απλό τηλεφώνημα στα 210 94 60000 ή 801 11 30000 και τη βοήθεια εκπροσώπου της Anytime να ολοκληρώσει εξίσου άμεσα τη διαδικασία και να παραλάβει το ασφαλιστήριο συμβόλαιο με courier στη διεύθυνση που επιθυμεί, χωρίς καμία δική του οικονομική επιβάρυνση.

Δείτε αναλυτικά τα προγράμματα της Anytime εδώ.
Keywords
Τυχαία Θέματα