Πολύ σκληρός για να πεθάνει ο Ολυμπιακός στην αγαπημένη του... Πόλη!

Με πειστική εμφάνιση και πολλούς πρωταγωνιστές ο Ολυμπιακός νίκησε με 77-71 την Νταρουσάφακα στην Κωνσταντινούπολη και επέστρεψε στις νίκες μετά την ήττα από τη Μακάμπι. Γκριν, Λοτζέσκι, Πρίντεζης και Σπανούλης οι μπροστάρηδες της σημαντικής επιτυχίας των πρωταθλητών.

Πολύ δύσκολα ο Ολυμπιακός θα έχανε από
αυτήν την Νταρουσάφακα. Οχι μόνο γιατί ήταν ο ίδιος σαφώς πιο ανταγωνιστικός και πιο ψύχραιμος στις κρίσιμες στιγμές αλλά και διότι η Νταρουσάφακα κάθε φορά που πλησίαζει πάθαινε... θάλασσσα.

Οι ερυθρόλευκοι διόρθωσαν τα λάθη στην προσωπική τους άμυνα στο δεύτερο δεκάλεπτο και απέκτησαν τη διαφορά που ήθελαν με κύριο πρωταγωνιστή τον Λοτζέσκι ο οποίος ευστοχούσε από κάθε σημείο του γηπέδου. Το +9 του ημιχρόνου μείωθηκε μέχρι και στους με την επιθετική και δημιουργική δραστηριότητα του Ουιλμπέκιν και του Ουαναμέικερ αλλά εκεί μίλησε ο Γκριν.

Ο Αμερικανός όταν χρειάστηκε μεγάλα σουτ ο Ολυμπιακός φώναξε παρών και καθάρισε οριστικά την μπουγάδα αφού η Νταρουσάφακα κατάφερε στο τελευταίο δίλεπτο να πετάξει επιθέσεις στα σκουπίδια με συνεχόμενα λάθη πάνω στον οίστρο της να μοιράσει. Κοντολογίς ο Ολυμπιακός ήταν πιο σοβαρός και νίκησε δικαιότατα!

Τα δεκάλεπτα: 21-24, 34-43, 51-57, 71-77

Νταρουσάφακα: Γουίλμπεκιν 8 (2), Μπατούκ, Ερντέν 4, Γουαναμέικερ 11 (3), Κλάιμπερν 21 (1), Μοερμάν 2, Αλντεμίρ 10, Άντερσον 7 (1), Μπερτάνς 8 (2).

Ολυμπιακός: Γκριν 10 (2), Μπιρτς 5, Γιανγκ, Παπαπέτρου 4, Σπανούλης 13 (1τρ., 5ασ.), Μιλουτίνοφ 4, Πρίντεζης 15, Παπανικολάου 3 (1), Μάντζαρης 5 (1), Χάκετ 3, Λοτζέσκι 15 (3/5τρ, 7ριμπ.).

Πηγή: Contra.gr

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα