Πατέρας τζιχαντιστής δείχνει στον γιο του πώς θα κάνει επίθεση αυτοκτονίας

Είναι η σοκαριστική στιγμή που ένα 11χρονο αγόρι αποχαιρετά τον πατέρα του με ένα φιλί στο χέρι πριν να πάρει θέση στο τιμόνι ενός αυτοκινήτου γεμάτο με εκρηκτικά.

Ο λόγος για τον Abu Imara al Omri, τον οποίο το Ισλαμικό Κράτος χρησιμοποίησε στα πλαίσια επίθεσης για την ανακατάληψη του χωριού Ghazl , κοντά στο Χαλέπι.

Στο βίντεο το νεαρό παιδί εμφανίζεται στο πλευρό του πατέρα του ο οποίος του δίνει οδηγίες για το πώς θα χειριστεί το ειδικά μετασκευασμένο αυτοκίνητο στην αποστολή αυτοκτονίας που του έχει ανατεθεί.

Στο τέλος του βίντεο, μάλιστα, εμφανίζεται μια μακρινή
εικόνα από μια έκρηξη που φέρεται να προέρχεται από το αυτοκίνητο με οδηγό τον 11χρονο.

Σύμφωνα με έρευνα του CTC Sentinel το Ισλαμικό Κράτος τον τελευταίο χρόνο έχει χρησιμοποιήσει 89 παιδιά σε επιθέσεις αυτοκτονίας. Το 39% φέρεται να ήταν στο τιμόνι αυτοκινήτων γεμάτων εκρηκτικά, 33% φέρεται να έχασε τη ζωή του σε μάχη, 6% πέθανε ενώ βρισκόταν στο πλευρό τζιχαντιστών και 4% να αυτοκτόνησε στα πλαίσια επιθέσεων αυτοκτονίας του Ισλαμικού Κράτους.

ΠΗΓΗ: dailymail.co.uk

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα