Πάρτε μία ανάσα δροσιάς &Κάντε ένα αναζωογονητικό διάλειμμα από την καθημερινότητά σας!

Το ice-tea είναι ιδανική επιλογή σε μια καθημερινότητα με έντονους ρυθμούς, ένταση & άγχος, καθώς μπορεί να σας προσφέρει ένα αναζωογονητικό διάλειμμα και μια στιγμή ανάλαφρης απόλαυσης.

Μία νέα πρόταση ice-tea με χυμό φρούτων και αρωματικά βότανα ήρθε στην Ελλάδα για να μας κάνει να ξεχάσουμε ό,τι ξέραμε για το παγωμένο τσάι. Το FuzeTea έρχεται να μας δώσει νέες γευστικές & πρωτότυπες επιλογές αφού δεν πρόκειται για ένα ακόμα ice-tea αλλά για έναν

μοναδικό συνδυασμό μαύρου ή πράσινου τσαγιού με εκχύλισμα λουΐζας, ιβίσκου ή χαμομηλιού για να «βυθιστούμε» σε γεύσεις και αρώματα!

Εσείς ποιο θα διαλέξετε;

Το FuzeTea προέρχεται από 100% βιώσιμες καλλιέργειες τσαγιού και προσφέρει ανατρεπτικούς και πρωτότυπους συνδυασμούς με φρούτα και βότανα. Μπορείτε να το βρείτε σε 3 αναζωογονητικές γεύσεις με μοναδικό άρωμα!

Δοκιμάστε το Black Ice Tea Λεμόνι με εκχύλισμα λουίζας, το Green Ice Tea Μάνγκο με εκχύλισμα χαμομηλιού ή το Black Ice Tea Ροδάκινο με εκχύλισμα ιβίσκου. Όμως οι επιλογές δεν τελειώνουν εδώ.

Η σειρά FuzeTea συμπληρώνεται και από τις 3 ZERO γεύσεις για μια γευστική απόλαυση χωρίς ζάχαρη & χωρίς θερμίδες. Το Black Ice Tea Λεμόνι, Black Ice Tea Ροδάκινο και Green Ice Tea Passionfruit ήρθαν για να σας προσφέρουν τη μέγιστη απόλαυση χωρίς ενοχές.

Keywords
Τυχαία Θέματα