Πάνος Καμμένος: Σημαντική η ανταλλαγή πληροφοριών ΝΑΤΟ - ΕΕ. Έλεγχος των συνόρων από το ΥΠΑΜ σημαίνει να σκοτώνεις παιδιά

Τη σημασία ανταλλαγής πληροφοριών μεταξύ της ΕΕ και του ΝΑΤΟ υπογράμμισε ο υπουργός εθνικής άμυνας, Πάνος Καμμένος, κατά την άφιξή του στο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων για θέματα άμυνας της ΕΕ που συνεδριάζει σήμερα στις Βρυξέλλες.

«Σήμερα είμαστε όλοι Γάλλοι. Οι Υπουργοί άμυνας της ΕΕ πρέπει να λάβουμε μία απόφαση γιατί έχουμε μία καινούρια κατάσταση
στην Ευρώπη. Είναι η 11η Σεπτεμβρίου για την Ευρώπη. Πρέπει όλοι να αναλάβουμε τις ευθύνες μας. Είναι πολύ σημαντική η ανταλλαγή πληροφοριών μεταξύ της ΕΕ και του ΝΑΤΟ», δήλωσε ο υπουργός εθνικής άμυνας. Πρόσθεσε, επίσης, ότι ο ρόλος ο οποίος θα πρέπει να παίξει το ΝΑΤΟ πρέπει είναι κυρίως σε επίπεδο ανταλλαγής πληροφοριών.

Ερωτηθείς για τη φύλαξη των συνόρων ο Π. Καμμένος απάντησε: «Ξέρετε, τα σύνορα της Ελλάδας με την Τουρκία είναι το Αιγαίο Πέλαγος. Έλεγχος των συνόρων από το Υπουργείο Άμυνας σημαίνει να σκοτώνεις τα παιδιά. Αυτό είναι αδύνατο».

(Με πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ)

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα