Πανεπιστήμιο Μακεδονίας: Προβάδισμα της ΝΔ με 6,5% έναντι του ΣΥΡΙΖΑ. Ο Βασίλης Λεβέντης δημοφιλέστερος αρχηγός

Προβάδισμα 6,5% δίνει στη ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ δημοσκόπηση του Πανεπιστημίου Μακεδονίας για τον ΣΚΑΙ.

Ειδικότερα, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης έρχεται πρώτο με 24% ενώ ακολουθεί ο ΣΥΡΙΖΑ με 17,5%. Τρίτο κόμμα αναδεικνύεται η Χρυσή Αυγή
με 6%, τέταρτο το ΚΚΕ με 5,5%, ενώ εκτός Βουλής, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση, μένουν το Ποτάμι και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες που συγκεντρώνουν 2% και 2,5% αντίστοιχα.

Ένωση Κεντρώων και Δημοκρατική Συμπαράταξη ισοψηφούν στην πέμπτη θέση με 4,5%, ενώ πρώτος σε δημοτικότητα πολιτικός αρχηγός προκρίνεται ο Βασίλης Λεβέντης, με το 27% των ερωτηθέντων να έχει θετική ή πολύ θετική άποψη για αυτόν.

Ακολουθεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης με 25,5% ενώ ο Αλέξης Τσίπρας έρχεται τρίτος στις προτιμήσεις των ερωτηθέντων, συγκεντρώνοντας 23%.

Δυσαρεστημένη από τις επιδόσεις της κυβέρνησης φαίνεται πως είναι όχι μόνο η πλειοψηφία του συνόλου των ερωτηθέντων κατά 87%, αλλά και της ίδιας της εκλογικής βάσης του ΣΥΡΙΖΑ σε ποσοστό 74%.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος, το πρωί του Σαββάτου, εξαπέλυσε επίθεση κατά των «εκβιαστών απατεώνων δημοσκόπων», με ανάρτησή του στο Twitter.

Τώρα που μαζεύετε επιτέλους τους εκβιαστές εκδότες, έχει και άλλους, τους εκβιαστές απατεώνες δημοσκόπους μην ξεχάσετε ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ

— Panos Kammenos (@PanosKammenos) February 27, 2016

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα