Ούτε Τσόρι, ούτε Καρντόσο, ούτε Πάρντο

Χωρίς τον Αλεχάντρο Ντομίνγκες και πάλι θα ταξιδέψει ο Ολυμπιακός για το εκτός έδρας παιχνίδι στην Ξάνθη. Εκτός αποστολής έμειναν ο φευγάτος Φελίπε Πάρντο και ο τραυματίας Όσκαρ Καρντόσο.

Και πάλι εκτός αποστολής άφησε ο Πάουλο Μπέντο τον Αλεχάντρο
Ντομίνγκες ενόψει του αγώνα με την Ξάνθη εκτός έδρας, δείχνοντας ξεκάθαρα πως δεν βρίσκεται στις επιλογές του.

Επίσης στην Αθήνα θα μείνουν ο φευγάτος Φελίπε Πάρντο που οδεύει - όπως όλα δείχνουν στη γαλλική Ναντ - καθώς και ο Όσκαρ Καρντόσο, ο οποίος ταλαιπωρείται από οσφυαλγία και προφυλάσσεται.

Εκτός πλάνων του Πάουλο Μπέντο έμειναν και οι δύο Νορβηγοί της ομάδας μας, Ελαμπντελαουί και Ελιουνούσι, οι οποίοι είναι ανέτοιμοι.

Αναλυτικά η αποστολή, αποτελούμενη από 18 ποδοσφαιριστές, όπως την κατάρτισε ο Πορτογάλος προπονητής του Ολυμπιακού, μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης: Ανδρούτσος, Μποτία, Μπουχαλάκης, Καμπιάσο, Ντε Λα Μπέγια, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Ιντέγε, Καπίνο, Λεάλι Μανθάτης, Μάριν, Μάρτινς, Μιλιβόγεβιτς, Νικολάου, Ρέτσος, Σεμπά, Βιάνα.

Ο Ολυμπιακός αναχωρεί το απόγευμα του Σαββάτου για την Ξάνθη.

Θυμίζουμε ότι ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Ξάνθη στις 7.30 το απόγευμα της Κυριακής (8/1).

Πηγή: Contra.gr

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα