Ούμα Θέρμαν και Σάμιουελ Λ. Τζάκσον πρώτη φορά μαζί στη μεγάλη οθόνη μετά το Pulp Fiction

Ούμα Θέρμαν και Σάμιουελ Λ. Τζάκσον, Οκτώβριος 2022, Νέα Υόρκη.

Η Ούμαν Θέρμαν συναντά για πρώτη φορά την κόρη της Μάγια Χοκ -την οποία απολαύσαμε στη σειρά «Stranger Things»- στη μεγάλη οθόνη.

Η μαύρη κωμωδία «The Kill Room», σε σκηνοθεσία της Αμερικανίδας κωμικού Νίκολ Πάον (Friendsgiving), το τρέιλερ της οποίας μόλις κυκλοφόρησε, αφηγείται την ιστορία τριών προσώπων, της ιδιοκτήτριας μίας γκαλερί στη Νέα

Υόρκη (Ούμα Θέρμαν), ενός εκτελεστή (Τζο Μανγκανιέλο) και του αφεντικού του (στον ρόλο ο πάντα απολαυστικός Σάμιουελ Λ. Τζάκσον) που συνεργάζονται με στόχο το ξέπλυμα μαύρου χρήματος. Αλλά βεβαίως, υπάρχει μία ανατροπή που δεν μπορούσε να υπολογίσει κανείς.

Η Μάγια Χοκ, την οποία σκηνοθέτησε πρόσφατα ο πατέρας της, ηθοποιός Ίθαν Χοκ  στη βιογραφική ταινία «Wildcat», με θέμα τη ζωή της μυθιστοριογράφου Φλάνερι Ο’ Κόνορ -η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο (7 - 17 Σεπτεμβρίου 2023)-  υποδύεται ένα από τα πρόσωπα που βρίσκονται στο περιβάλλον του εγκληματικού αυτού τριγώνου.

Ούμαν Θέρμαν και Μάγια Χοκ σε ντεφιλέ του οίκου Αρμάνι, Ιανουάριος 2019, Παρίσι. (Photo by Stephane Cardinale - Corbis/Corbis via Getty Images)

Ο σκηνοθέτης του «Kill Bill» Κουέντιν Ταραντίνο είχε δηλώσει το 2019 ότι θα ήθελε να γυρίσει μια τρίτη ταινία με την Μάγια Χοκ στον ρόλο της ενήλικης κόρης της Νύφης (Ούμα Θέρμαν).

Το «The Kill Room» είναι επίσης, η πρώτη ταινία που η Ούμα Θέρμαν συνεργάζεται με τον Σάμιουελ Λ. Τζάκσον μετά την υποψήφια για Όσκαρ ερμηνεία τους στο μοναδικό «Pulp Fiction» το 1994.

Η ταινία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες στις 29 Σεπτεμβρίου.

Με πληροφορίες από ΕW

Related...Νέες ταινίες: Καλό γαλλικό σινεμά και Τζέισον Στέιθαμ στους ωκεανούς με τα θηρίαΑκόμη ένα βραβείο για την ακαταμάχητη Νταϊάν ΚρούγκερΜέριλ Στριπ, Τζορτζ Κλούνεϊ και όχι μόνο: Δωρεές εκατομμυρίων για την ενίσχυση των απεργών
Keywords
Τυχαία Θέματα