Ορκίζεται σήμερα η νέα κυβέρνηση και Τετάρτη πρώτο υπουργικό - Δευτέρα η ορκωμοσία βουλευτών

Ορκίζεται στις 13:00 η νέα κυβέρνηση που περιλαμβάνει 15 γυναίκες και 46 άνδρες, μεταξύ των οποίων αρκετά εξωκοινοβουλευτικά στελέχη, που δεν σχετίζονται με τη ΝΔ.

Η ορκωμοσία του νέου υπουργικού σχήματος θα πραγματοποιηθεί στο Προεδρικό Μέγαρο και θα ακολουθήσει η διαδικασία παράδοσης – παραλαβής των Υπουργείων.

Το πρώτο υπουργικό συμβούλιο έχει οριστεί για Τετάρτη 28 Ιουνίου.

Επίσης,

Δευτέρα 3 Ιουλίου, στις 11 το πρωί, θα πραγματοποιηθεί η ορκωμοσία των βουλευτών που εξελέγησαν στις πρόσφατες εκλογές, και την επόμενη ημέρα, Τρίτη, 4 Ιουλίου η ολομέλεια της Κ΄ (20ης) Κοινοβουλευτικής Περιόδου Προεδρευομένης Κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας θα συνέλθει για την εκλογή του Προέδρου της Βουλής των Ελλήνων, την εκλογή των αντιπροέδρων του σώματος καθώς και των γραμματέων και κοσμητόρων του κοινοβουλίου.

Η Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ, θα προτείνει για Πρόεδρο της Βουλής τον βουλευτή του νομού Ιωαννίνων, Κωνσταντίνο Τασούλα.

Related...Η επόμενη μεγάλη πρόοδος στη θεραπεία του καρκίνου είναι τα εμβόλιαΟι ανανεώσιμες πηγές ενέργειας δεν «άγγιξαν» την κυριαρχία των ορυκτών καυσίμων το 2022Το ιδιωτικό διαμέρισμα της Μαρίας Αντουανέτας στις Βερσαλλίες ανοίγει για το κοινό (εικόνες)
Keywords
Τυχαία Θέματα
Ορκίζεται, Τετάρτη, - Δευτέρα,orkizetai, tetarti, - deftera