Ομοφοβικό ξέσπασμα Βούλτεψη για τις αγκαλιές και τα φιλιά στα θεωρεία της Βουλής

Στα ζευγαράκια ομοφυλοφίλων που παρακολουθούσαν από τα θεωρεία της Βουλής την ψηφοφορία για την επέκταση του συμφώνου συμβίωσης απέδωσε την αιτία που απουσίαζε από την ψηφοφορία η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Σοφία Βούλτεψη

Η κ. Βούλτεψη μιλώντας το πρωί της Δευτέρας στον τηλεοπτικό σταθμό Mega
είπε ότι ήταν «συνειδητά απούσα» λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Στα θεωρεία της Βουλής αν πάει ένα ζευγάρι άντρας και γυναίκα και αρχίσει να φιλιέται ή να κρατιέται από το χεράκι ή να χειροκροτεί τον συλλαμβάνει ο φρούραρχος. Εδώ υπάρχει δηλαδή διάκριση εις βάρος μας, εις βάρος όλων των άλλων. Το είδα και έφυγα. Άκουσα τον εισηγητή μας, άκουσα όλους τους εισηγητές, ε κάποια πράγματα έχουν τα όριά τους» είπε.

Σε σχόλιο ενός εκ των παρουσιαστών ότι η τοποθέτησή της είναι ομοφοβική, η κ. Βούλτεψη αρνήθηκε τον χαρακτηρισμό σχολιάζοντας πως έχει άποψη.

Παρεμβαίνοντας ο βουλευτής του Ποταμιού Ιάσων Φωτήλας υποστήριξε: «Το κάνουν επειδή το θεωρούμνε τόσο εξωπραγματικό, αν εμείς δεν το θεωρούσαμε τόσο εξωπραγματικό δεν θα είχαν και λόγο να το κάνουν».

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα