Οι Μεξικανοί έκαψαν ομοιώματα του Ντόναλντ Τραμπ αντί του Ιούδα

Το ομοίωμα του Ντόναλντ Τραμπ έκαψαν οι κάτοικοι της φτωχής συνοικίας La Merced της πόλης του Μεξικού το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου των Καθολικών.

Ο επικρατέστερος υποψήφιος για το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών έγινε ο «Ιούδας» που κάηκε την παραμονή της Ανάστασης, στα πλαίσια ενός εθίμου που ακολουθείται και σε πολλές περιοχές της Ελλάδας.

Φέτος, οι Μεξικανοί επέλεξαν να κάψουν τον Ντόναλντ Τραμπ αντί για τον πιο «μισητό» χαρακτήρα της χριστιανικής θρησκείας.
Ο μεγιστάνας έχει κατά καιρούς χαρακτηρίσει τους Μεξικανούς «βιαστές» και «εμπόρους ναρκωτικών», ενώ έχει προτείνει την έγερση ενός τείχους στα σύνορα των ΗΠΑ με τη χώρα της κεντρικής Αμερικής. Μάλιστα, δεν έχει διστάσει να πει ότι εάν εκλεγεί πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, θα αναγκάσει το Μεξικό να πληρώσει για αυτό το τείχος.

Οι φωτογραφίες με τον «καιόμενο Τραμπ» από την γειτονία La Merced κάνουν τον γύρο του διαδικτύου. Σύμφωνα με το Reuters, ομοιώματα του Ρεπουμπλικανού υποψηφίου κάηκαν και σε άλλες περιοχές του Μεξικού.

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα