Οι λαμπάδες της Ελπίδας και το αυγό αγάπης της Μέριμνας

Υπέροχες λαμπάδες που θα βρούμε στο eshop της Ελπίδας

Εφτά διαφορετικές επιλογές λαμπάδων για αγόρια και κορίτσια όλων των ηλικιών, με στολίδια με την υπογραφή της καλλιτέχνιδας Έμιλυ Βαφειά, φτιάχτηκαν με μεγάλη ευαισθησία από την ομάδα της επιτροπής ΕLPIDA Youth.

Με πολύχρωμες και πρωτότυπες δημιουργίες, λοιπόν, οι άνθρωποι του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο Ελπίδα υποδέχονται το Πάσχα στο eshop

της Ελπίδας, προσφέροντας μια μεγάλη επιλογή από ιδιαίτερα δώρα για τα βαφτιστήρια και τα αγαπημένα μας πρόσωπα.

Οι λαμπάδες μας θα φωτίσουν με χαμόγελα τα πρόσωπα των παιδιών που θα μπορέσουν να κρατήσουν ως ενθύμιο το στολίδι από plexiglass και να το χρησιμοποιήσουν ως μπρελόκ ή ως στολίδι για τη σχολική τους τσάντα. Παράλληλα, στο eshop της Ελπίδας έχουμε τη δυνατότητα να επιλέξουμε μια σειρά από πρωτότυπα δώρα με πασχαλινή διάθεση, όπως ισοθερμικά παγούρια, ανοιξιάτικες κούπες για τον καφέ μας, τσαντάκια μεταφοράς φαγητού, παιχνίδια και σημειωματάρια σε όμορφα χρώματα, καθώς και customized προϊόντα.

Όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις του eshop θα διατεθούν αποκλειστικά στη στήριξη των παιδιών με καρκίνο και των οικογενειών τους.

 Η επιμέλεια των λαμπάδων και των πασχαλινών προτάσεων έγινε υπό την καθοδήγηση και επιμέλεια της κυρίας Νάσιας Θανοπούλου, και
των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου κυριών Τζωρτζίνα Έλληνα και Αλίνας Μινέττα.

Μπορούμε να πραγματοποιήσουμε τις αγορές μας μέσα από την ηλεκτρονική μας διεύθυνση: eshop.elpida.org.

Το αυγό αγάπης της ΜέριμναςΑυγό αγάπης Μέριμνας 

Η Μέριμνα, η μη κερδοσκοπική εταιρία με σκοπό τη φροντίδα παιδιών και οικογενειών που αντιμετωπίζουν μια σοβαρή αρρώστια ή θάνατο μας προτείνει με τη σειρά της το αυγό αγάπης της Μέριμνας που είναι φτιαγμένο από εξαιρετικής ποιότητας σοκολάτα Oscar 220 γρ., και περιέχει δώρο έκπληξη.

Αναλυτικά τα σημεία πώλησης εδώ και στο  www.merimna.org.gr

Συστατικά του αυγού μας η πολύτιμη στήριξη των ανθρώπων της Σοκολατοβιομηχανίας Oscar που προσφέρουν 20 Λ από κάθε πώληση, και όλα τα σημεία πώλησης που και φέτος το φιλοξενούν στα ράφια τους.

Με τη δική μας βοήθεια περισσότερα παιδιά που έχουν χάσει αγαπημένο τους πρόσωπο και οι οικογένειές τους θα λάβουν ψυχολογική στήριξη στα Συμβουλευτικά Κέντρα Στήριξης στο Πένθος της Μέριμνας στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη. Επίσης, παιδιά με απειλητική για τη ζωή ασθένεια θα λάβουν Παιδιατρική Ανακουφιστική Φροντίδα στο Σπίτι, που μόνο η Μέριμνα προσφέρει στην Ελλάδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ελπίδας, Μέριμνας,elpidas, merimnas