Οι καλύτερες εμφανίσεις σκηνοθετών σε ταινίες που γύρισαν οι ίδιοι. Από τον Hitchcock και τον Tarantino στον Peter Jackson

Σίγουρα έχετε ακούσει για το πόσο άρεσε στον σκηνοθέτη Alfred Hitchcock να κάνει σύντομα "περάσματα" σε κάποιες από τις κινηματογραφικές σκηνές που γύρισε. Και σίγουρα έχετε προσέξει πως και σκηνοθέτες όπως ο Spike Lee η ο Quentin Tarantino, δεν μπόρεσαν να αντισταθούν στη διεκδίκηση ενός ρόλου, ακόμη και δευτερό-τριτου σε κάποιες περιπτώσεις, στις ταινίες που έχουν γυρίσει.

Δεν
είναι όμως μόνο αυτοί που ακολούθησαν το παράδειγμα του Hitchcock αλλά και πολλοί ακόμη. Πάρα πολλοί για να είμαστε ακριβείς και το διαπιστώσαμε όταν είδαμε το πολύ καλό βίντεο του Jacob T. Swinney που συγκεντρώνει δεκάδες τέτοιες εμφανίσεις με έναν ιδιαίτερο και αρμονικό τρόπο.

Όσο για την καλύτερη εμφάνιση, μάλλον θα επιλέξουμε και εμείς αυτή του Peter Jackson's, διάρκειας μόλις δυο δευτερολέπτων στο Return of the King. Enjoy!

Πηγή: Slate

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα