Οι 31 ταινίες που περιμένουμε περισσότερο μέσα στο 2017

Μπορεί το 2016 να μην ήταν η καλύτερη χρονιά που έχουμε ζήσει (εντάξει, ήταν μία από τις χειρότερες στην ιστορία της ανθρωπότητας), ήταν όμως μια χρονιά που μας παρέδωσε μερικές καταπληκτικές ταινίες που έγραψαν τη δική τους, μοναδική ιστορία. Από τη γυναικεία εκδοχή του Ghostbusters και το γεμάτο αέρια πτώμα του Daniel Radcliffe μέχρι την πρώτη πραγματική αντί-πριγκίπισσα της Disney και το ονειρικό La La Land,
το 2016 απέδειξε πως η έβδομη τέχνη θα είναι πάντα εδώ, ακούραστη και μάχιμη για να μας κάνει να γελάμε, να κλαίμε, να πωρωνόμαστε, να ανατριχιάζουμε και να διευρύνουμε τους ορίζοντές μας χωρίς εμπόδια και αναστολές, παρά τα όσα τραγικά συμβαίνουν γύρω μας.

Ας ελπίσουμε πως το 2017 θα είναι μια καλύτερη, από κάθε άποψη, χρονιά, που θα μας προσφέρει εξίσου δυνατές σινεφίλ συγκινήσεις και θα πάει τον κινηματογράφο σε νέα, μεγαλειώδη επίπεδα. Αυτή είναι η δική μας λίστα με τις ταινίες που περιμένουμε περισσότερο μέσα στη νέα χρονιά.

Ιανουάριος

Split (20/1)

XXX: The Return of Xander Cage (20/1)

Φεβρουάριος

Fifty Shades Darker (10/2)

Μάρτιος

Logan (3/3)

Kong: Skull Island (10/3)

Beauty and the Beast (17/3)

Ghost in the Shell (31/3)

Απρίλιος

The Fate of the Furious (14/4)

The Circle (28/4)

Μάιος

Guardians of the Galaxy Vol. 2 (5/5)

Baywatch (19/5)

Alien: Covenant (19/5)

Ιούνιος

Wonder Woman (2/6)

Dark Universe: The Mummy (9/6)

The Beguiled (30/6)

Η Sofia Coppola επιστρέφει στην μεγάλη οθόνη με ένα remake της ομώνυμης ταινίας του Clint Eastwood του 1971. Κατά τη διάρκεια του Αμερικανικού Εμφυλίου, ένας τραυματισμένος στρατιώτης της Ένωσης βρίσκεται φυλακισμένος σε ένα οικοτροφείο κοριτσιών της Ομοσπονδίας, όπου και σταδιακά, χρησιμοποιώντας δόλιους τρόπους, κάνει τα μοναχικά κορίτσια να τον ερωτευτούν, στρέφοντας την μία εναντίον της άλλης και τελικά, όλες εναντίον του. Πρωταγωνιστούν οι Colin Farrell, Nicole Kidman, Kirsten Dunst, Elle Fanning.

Despicable Me 3 (30/6)

Ιούλιος

Spider-Man: Homecoming (7/7)

War for the Planet of the Apes (14/7)

Valerian and the City of a Thousand Planets (21/7)

Dunkirk (21/7)

The Dark Tower (28/7)

Στην πολυαναμενόμενη κινηματογραφική μεταφορά της θρυλικής σειράς βιβλίων του Stephen King, ο Idris Elba είναι ο Gunslinger (πιστολέρο) και ο Matthew McConaughey ο Man in Black (άντρας με τα μαύρα). Η βασική ιστορία θέλει τον πιστολέρο Roland Deschain να περιπλανάται σε έναν κόσμο που θυμίζει αρκετά την Άγρια Δύση, προς αναζήτηση του Σκοτεινού Πύργου, ελπίζοντας πως εκεί θα βρει τον τρόπο για να σώσει τον κόσμο του που αργοπεθαίνει.

Οκτώβριος

Blade Runner 2049 (6/10)

The Snowman (13/10)

Το bestseller του Νορβηγού συγγραφέα αστυνομικής λογοτεχνίας, Jo Nesbø, μεταφέρεται στον κινηματογράφο με τον Michael Fassbender στον πρωταγωνιστικό ρόλο. Ο ντετέκτιβ Harry Hole ερευνά την εξαφάνιση μιας γυναίκας της οποίας το ροζ φουλάρι βρέθηκε τυλιγμένο γύρω από έναν χιονάνθρωπο με δυσοίωνη εμφάνιση.

Νοέμβριος

Thor: Rangarok (3/11)

Μπορεί να μην έχουμε ακόμη το σενάριο για το τρίτο κομμάτι της σειράς ταινιών «Thor» (όχι πως το χρειαζόμαστε απαραίτητα κιόλας), έχουμε όμως το καλοκαιρινό teaser που έφτιαξε το στούντιο για να μας δείξει με τι ασχολήθηκε ο Thor στις διακοπές του, μέχρι να επιτρέψει στην μεγάλη οθόνη.

Justice League (17/11)

Δεκέμβριος

Star Wars: Episode VIII (15/12)

Πραγματικά δεν χρειάζεται να σχολιάσουμε κάτι.

Downsizing (22/12)

Ο Alexander Payne, σκηνοθέτης των «Nebraska», «The Descendants» και «Sideways», δημιουργεί μια σατιρική ταινία με τον Matt Damon και την Kristen Wiig στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, για έναν άντρα που αποφασίζει να συρρικνωθεί.

The Greatest Showman (25/12)

Η αληθινή ιστορία του Αμερικανού showman P.T. Barnum, ιδρυτή του διάσημου περιπλανώμενου τσίρκου Ringling Bros. και Barnum &Bailey Circus. Ο Hugh Jackman, του οποίου η ταινία αποτελεί προσωπικό στοίχημα από το 2009, θα βρίσκεται στον πρωταγωνιστικό ρόλο ενώ μαζί του θα παίζουν οι Michelle Williams, Zac Efron και Zendaya. Λέγεται πως θα είναι σε μορφή μιούζικαλ.

Αναμένονται ημερομηνίες κυκλοφορίας

Battle of the Sexes

Η Emma Stone και ο Steve Carell μετατρέπονται σε Billie Jean King και Bobby Riggs αντίστοιχα, για να αναβιώσουν τον θρυλικό αγώνα τένις ανάμεσα στην Νο1 τενίστρια στην παγκόσμια κατάταξη του 1973 και τον πρώην πρωταθλητή ανδρών. Ο αγώνας τους, με τον τίτλο «Battle of the Sexes», θεωρείται μέχρι σήμερα ένας από τους πιο διάσημους στην ιστορία του αθλήματος.

Creed 2

Η συνέχεια του φανταστικού Creed. Απλά πράγματα.

Mary Magdalene

Η Rooney Mara υποδύεται την ομότιτλη βιβλική φιγούρα, απέναντι στον Ιησού του Joaquin Phoenix. Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Garth Davis, του οποίου το «Lion» του 2016 θεωρείται φαβορί για τα Όσκαρ. Οι πρώτες φωτογραφίες που έχουν διαρρεύσει από τα γυρίσματα είναι κάπως απολαυστικές -Θου Κύριε.

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
ταινιες, clint eastwood, colin farrell, nicole kidman, kirsten dunst, despicable me, the descendants, matt damon, hugh jackman, zac efron, emma stone, rooney mara, joaquin phoenix, huffington post, ghostbusters, disney, land, νέα, cage, skull, island, beast, shell, circle, galaxy, woman, universe, sofia, elle, planet, city, king, black, roland, runner, ροζ, εμφάνιση, thor, league, viii, alexander, bros, hugh, zac, emma, rooney, joaquin, phoenix, lion, υποψηφιοτητες οσκαρ 2013, feed, property, huffington, τελη κυκλοφοριας, παγκόσμια ημέρα της γυναίκας 2012, Πρώτη ημέρα του Καλοκαιριού, Καλή Χρονιά, τελη κυκλοφοριας 2014, τελη κυκλοφοριας 2015, τελη κυκλοφοριας 2016, rooney mara, ghostbusters, εβδομη, οριζοντες, φωτογραφιες, runner, shell, thor, απλα, βρισκεται, γυρισματα, δικη, εμφάνιση, ερευνα, τεχνη, η δικη, θυμιζει, ιησου, κυριε, μιουζικαλ, μορφη, ντετεκτιβ, παντα, οθονη, ροζ, ρολο, σεναριο, συνεχεια, σκηνοθεσια, αγωνας, alexander, beast, black, cage, circle, city, clint eastwood, colin farrell, disney, elle, emma stone, emma, phoenix, galaxy, γελαμε, hugh jackman, joaquin phoenix, joaquin, huffington post, huffington, hugh, feed, island, king, kirsten dunst, κομματι, league, land, matt damon, nicole kidman, woman, planet, property, rooney, roland, skull, sofia, universe, viii, zac efron, bros, zac
Τυχαία Θέματα